היי לכולם , צריכה סיוע בבחירת מקום..

היי לכולם , צריכה סיוע בבחירת מקום..

לאירוע לכבוד הולדתו של מאור אם יש מביננו מרכזיות,כלומר מהמרכז,,, אשמח שתחוו דיעה... הנוסח שכתבתי בפורומים האחרים: שלום לכולם אשמח אם מחשהו יוכל לחוות דיעה על מספר מקומות אפשריים לאירוע ברית(שהמילה כבר נעשתה) יש כמה על פרק אז מי שהיה, נהנה או נכווה, אשמח לשמוע חשוב לציין כי אנחנו מחולון ולא נעולים על מקום אבל חשוב שיהיה עד 90 ש"ח מנה לאירוע צהרים וכמובן, חניה נוחה האופציות כרגע בפנינו: סיטיט גרדן ראשון לציון היכלי החוף ראשון לציון קאנטרי אירועים ליד משרד הרישוי חולון תודה מראש אורית

פרלמנים

New member
לילה טוב אוריתוש../images/Emo13.gif

לצערי אני לא מכירה את המקומות שציינת , מקווה שתקבלי חוות דעת טובות. אגב, כמה מוזמנים יש לך? אולי לעשות באיזה מסעדה טובה (ביפו על הים למשל).אפשר לסגור איתם על מחיר טוב לסועד. טוב, אין לי יותר מדי רעיונות, בתור מי שהתחתנו שישי בבוקר על מדשאה במושב, ועשו את הברית של דניאל בשישי בבוקר בבית של אח של אסף על הדשא... כנראה אנחנו לא דוגמא ולא מכירים מקומות
הכי חשוב-תעשו שמח, בכל מקום שתבחרו
נשיקות. ג'סיקה

nush האחד

New member
הרבה זמן לא "התראינו"... ../images/Emo13.gif

לא יאומן איך הזמן עובר... הפשטוק הקטן עוד שבוע וחצי בן שנה!! מתפתח מאד יפה
זוחל בכל הבית, מתיישב, מנסה לעמוד, מקשקש בלי הפסקה, בעיקר אומר (כבר כמה חודשים...) "אבא" ו"אמא". היינו לפני יומיים בביקור חודשי אצל הפיזיותרפיסטית והיא התפעלה ממצב הרגל ובכלל מההתפתחות הכללית. כיום אנחנו 8 שעות בלי הנעליים, מקפידים מאד ל-א להוריד את הנעליים בשינה (בצהריים וכמובן בלילה) ובסה"כ אין לו בעיה עם הנעליים. לגבי איכות השינה- בהתחלה- בתקופת הגבסים ישן ממש טוב ומאז עידן הנעליים- מתעורר ממש הרבה- בערך כל שעתיים שלוש. למזלי הוא עדיין יונק אז כל יקיצה שלו, אני ניגשת אליו למיטה, הוא מקבל כמעט תמיד ציצי ונרדם מיד. נכון שזה אולי הרגל לא טוב במיוחד אך כשקמים כ"כ הרבה פשוט אין ברירה ואצלינו באופן עקרוני הילדים מעולם לא ישנו במיטה שלנו. לכל אחד יש את הפינה שלו וטוב לעולם עם זה. אגב, אורית, לגבי מקום לאירוע- בתור חולונית לשעבר (גם משפחתו של בעלי גרה בחולון), היינו לפני שבועיים בברית באולמי "גאלרי פאלאס"- מול בי"ח "וולפסון" והיה סביר ביותר. האוכל היה לא רע. אין לי מושג כמה הם שילמו למנה אבל שווה לבדוק את האופציה. באולמות בראשל"צ היינו לפני הרבה זמן כך שאין לי מושג מה קורה שם עכשיו.

11sarit

New member
מומלץ אגדת גן בהוד השרון

אנחנו עשינו שם והיה מקסים ,המקום יפיפה , והמחירים סבבה

אנגלה3

New member
לילה טוב אורית

אני מאוד מאוד ממליצה על הסברס בצומת בילו, חגגנו שם את החתונה שלנו וגם את ברית המילה של שחר. מקום שמכיל עד 250 איש, הארועים שלנו היו 120 איש בערך, יש תקליטן הבית ומלצרים שרים והאוכל - פ צ צ ה. שווה בדיקה אנג'לה

למעלה