היי ... לכולם !!! קטע ממש חביב.....

Swicca

New member
היי ... לכולם !!! קטע ממש חביב.....

.... מתוך שיר אינדיאני: (מפורש לעברית כמובן) "בימים הקדומים ביותר , בהם גם בעלי חיים וגם בני אדם חיו על האדמה , אדם יכול היה להפוך לחיה ,אם רצה בכך ובעל חיים יכול היה להפוך לבן אדם . לעיתים הם היו בני אדם ולעיתים בעלי חיים ולא היה שום הבדל הם כולם דיברו שפה אחת. מה דעתכם??? אור ואהבה ,שימי.

L e s t a t

New member
דעתי היא שעדיף לנתח את זה

במקום סתם לזרוק "איזה יופי, איזה פצצה"... בואו נדסקס את זה.. "כולם דיברו שפה אחת" משפט חזק, אולי הכוונה היא שכולם חיו בצורה דומה. מהי הצורה הזו? חלק ממי שחי בצורה הזו חי בה עד היום, אבל אחרים התפתחו ממנה. אני משער שמדובר בלחיות על פי אינסטינקט בסיסי, כדי לראות מי עושה את זה נשאל את השאלה - מי התפתח? הגיון פשוט - החיות לא השתנו כלל מאז שהאדם חי במערות ואילו האדם השתנה מבחינת דרך החיים שלו. השערה בסיסית מרושם ראשוני, יכול להיות שאני בכלל טועה.. מצד שני, אולי לא.. מה דעתכם?

Swicca

New member
../images/Emo123.gif תקשיב ........

....... זאת הייתה הכוונה שלי שתנסו לחשוב יותר לעומק מה זה אומר ..... ולדעתי המשפט "וכולם דיברו שפה אחת" הוא כמו שהוא נשמע שחיות ואנשים יכלו לתקשר אחד עם השני וכולם היו אחד עם הטבע ולא נראה לי שזה קשור ללהתפתח או משהו כדומה אבל עדיין ^_^ כל אחד עם דעותיו שלו !!! אור ואהבה ,שימי.

itai90

New member
אולי

אולי הם מדברים שם על החיות שלהם לכל בן אדם היתה את החיה שלו שאיתה הוא היה יכול לדבר וגם אצל חלק מהאנשים להיכנס אליה "להחליף צורה" אבל עדין לא שמעתי על חיה שנכנסה לאדם אולי אני באמת רוצה לחקור את התרבות האינדינית יש לכם הצעות על ספרים או אתרים? בברכת האור פם

למעלה