היי לכולם, רעיון/הצעה

tear

New member
היי לכולם, רעיון/הצעה

ברצוני להעלות רעיון שהגתה ביתי, בקשר להקמת פורום כמו שלנו, אך שיהיה רק לילדים, שהם אחים שכולים. ביתי אמרה לי שמאוד חשוב לה לשוחח עם עוד ילדים במצבה ובפורום הזה לא נח לה עם "המבוגרים" רציתי לדעת מה דעתכם? ואם נראה לכם נוכל לפנות להנהלת תפוז בבקשה. כמובן שחשוב לציין שלפורום מסוג כזה לילדים חייב להיות צמוד איש מקצועי תודה להקשבה ואשמח לשמוע תגובות.

מיכל@בר

New member
דמעונת...

אני חושבת שזה רעיון גאוני שיכול לעזור לעוד אחים שכולים. בת כמה הבת שלך? אני בטוחה שרק איש מקצוע יוכל להנחות פורום כזה.

מיכל@בר

New member
כשאת כותבת אם "נוכל" לפתוח פורום

כזה, ישנה איזו טעות, כי זה לא יהיה תחת הפורום הזה, מן הסתם, אלא מעין קבוצת תמיכה לילדים.

tear

New member
היי מיקי

מקווה שעוד אנשים יחשבו כמוני וכמוך ביתי היא בת 11.1/2 והיא ניסתה מספר פעמים לדבר פה בפורום אבל זה ממש לא התאים, והיא אמרה לי שאם יהיה כזה פורום לילדים כמוה, זה מאוד יעזור

מיכל@בר

New member
זה באמת לא פורום שנועד לילדים,

אבל אני מציעה לך לפנות בפורום אונליין של תפוז ולהציע פורום כזה. איך עלה הרעיון?

tear

New member
כפי שכתבתי בהודעה למעלה

היא מאוד רוצה לשוחח עם בני גילה שעוברים בטח דברים דומים, ושיחות עם מבוגרים הן לא בדיוק אותו הדבר. לאחר שאשמע תגובות של עוד הורים, ואם יהיו חיוביות אז אפנה הלאה, ומקווה שעוד ירצו בכך

מיכל@בר

New member
אני מקווה שיגיבו לרעיון הזה כדי

שתוכלי לשמוע עוד דיעות. לדעתי, זה באמת רעיון גדול. בטח יש עוד ילדים, אחים צעירים שהיו רוצים להתבטא בנושא השכול שלהם.

tear

New member
אחת הסיבות

ששיניתי את הכינוי שלי, היתה שביתי היתה נכנסת לפה מידי פעם, והיה לה מאוד קשה לקרוא דברים שכתבתי, והאמת שאין בשום מקום פורום מסוג זה לילדים ואני בטוחה שיש כאלו המון, שרוצים לשוחח ולשפוך, בדיוק כמונו, אבל עם בני גילם

tear

New member
טוב יקירתי, חושבת שאנסה ../images/Emo1.gif

אז תודה שהיית לי פה ושיהיה לך
טוב

נ.תהילה

New member
הי tear

אני חושבת שזה רעיון ממש טוב. אני יודעת שאני לפעמים לא מרגישה הכי בנוח בפורום הזה, כשהרוב המוחלט הוא מבוגר ממני, לפעמים בהרבה. (חברים, אל תיקחו את זה אישית
) אבל לדעתי במידה ויקום פורום כזה כדאי שיהיה פתוח לא רק לאחים שכולים אלא גם ליתומים. ומעניין אותי לדעת, איזה גילאים את מחשיבה לילדים?

tear

New member
נ.תהילה חמודה

שמחה לשמוע תגובה כזו דווקא מצעירה כמוך שאולי באמת קצת "כבד" לך עם ה"זקנים" פה. אינני יודעת ממש להגדיר מתי בדיוק מפסיקים להיות ילדים [אולי לעולם לא] אבל לשאלתך בענין, אז אולי עד גילאים בין 16-18 ואם לא נראה לך אשמח אם תכתבי על כך. וגם בענין איזה ילדים מתאימים לקטגוריה, אז חושבת שכל ילד שחווה אבדן זה יכול להיות מקום מתאים לשיחות.

למעלה