היי לכולם... שאלה בעניין הבוסית...

blue flower

New member
היי לכולם... שאלה בעניין הבוסית...

היום (וגם אתמול) הלכה מלחמת עולם ביני לבין הבוסית שלי... שמאיימת לפטר אותי. בעבר שאלתי שאלה לגבי עבודה... עבל טעיתי בתאריכים, החוזה מסתיים בסוף יולי (ולא סוף אוגוסט כמו שחשבתי) בכל מקרה, האם ניתן לשאול: מה כוונותיה ורגשותיה (כי חשוב לי להבין 'מה הבעיה' שלה איתי/נגדי') של - X לגבי המשך העסקתי במקום העבודה? וסיכום? תודה על העזרה,
כחול

batgalim

New member
כן, אפשר...

ואנא הוסיפי הגדרת זמן - לפני קלף הסיכום.

blue flower

New member
תודה בת גלים,

שאלתי: מה - נער המטות כוונותיה - קוסם ורגשותיה - נער החרבות של X (הבוסית שלי) - תשעה גביעים לגבי המשך העסקתי - מגדל במקום העבודה - מלכת המטות בשלושת החודשים הקרובים (עד סוף החוזה) - 7 חרבות סיכום - נער הגביעים המגדל אומר הכל??? אשמח לעזרה בפירוש...

batgalim

New member
הי פרח כחול ../images/Emo39.gif

מה - נער המטות כוונותיה - קוסם ורגשותיה - נער החרבות של X (הבוסית שלי) - תשעה גביעים לגבי המשך העסקתי - מגדל במקום העבודה - מלכת המטות בשלושת החודשים הקרובים (עד סוף החוזה) - 7 חרבות סיכום - נער הגביעים האמת יקירתי, שנראה לי שכאן המגדל באמת אומר הכל... היא מעוניינת להשתמש בכוחה ולערוך שינויים, היא חשה שהיא יכולה לעשות ככל העולה על רוחה, ולגרום לך לעזוב. 7 חרבות מדבר על חוסר יושר ואי אמון. נראה שההתקדמות שלך בעבודה היתה קצת יותר מידי בשבילה, אולי חששה שמא "תסתירי" אותה בכישוריך... נער הגביעים כסיכום מבטא תקופה של חוסר בהירות, אין עדיין החלטה סופית רק תוכניות... השאלה עסקה בכוונותיה של הבוסית, אולי תנסי לשנות את דעתה?

blue flower

New member
תודה בת גלים...

האמת... נשברתי, נגמר לי הכוח... צריכה שינוי... המגדל נופל לי על הראש עם הבוסית הזו... היא לא רק חשה שהיא יכולה לעשות מה שהיא רוצה, היא אכן עושה זאת. לגרום לי לעזוב... אני חושבת שהיא כבר גרמה לי לעזוב. נפשית... אני עוזבת ביולי. מאוד חושבת שלא לחתום על חוזה לעוד שנה. יש משהו בדבריך לגבי הסתרת כישוריה... היא התחילה להגביר את ההתעללות שלה כלפי כשסיימתי את התואר (השני). אגב, אין בכלל לאן להתקדם בעבודה שלי, שזו עוד סיבה לעזוב. אין תקנים עבורינו, מה שאומר להיתקע. היום היא הודיעה חגיגית שאני לא נשארת. אבל היא אומרת את זה כבר כמה שנים... למעשה כל פעם מחדש. אין לי כוח יותר לחיות לפי מצבי הרוח והעצבים שלה. לא חושבת שאנסה לשנות את דעתה עדיף להיות מפוטרת... ולהמשיך הלאה מאשר להיקבר עוד שנה ועוד שנה במקום שכל כך רע לי בו לפחות אני יודעת שהיא לא ממש החליטה... תודה

צ ל י ל 8

New member
גם לי, כמו בתגלים, חושבת שיש

עדיין אפשרות לשנות את דעתה ו"לרכך" אותה. אך אם את כבר ממש לא מעוניינת, זו בחירה אישית שלך
נסי לגשש אחרי מקומות תעסוקה אחרים בינתיים.

blue flower

New member
אתן יודעות מה הכי מפחיד אותי?

להישאר בתוך מערכת שאני ממש סובלת בה רק כי אני עובדת במקום שנחשב טוב משרד ממשלתי... תנאים טובים... ככל שהותק מצטבר כך קשה יותר לעזוב. מה כל זה עוזר לי, אם כל מריבה איתה מעלה לי את לחץ הדם ועושה אותי חולה??? אני לא יודעת מה להחליט... בפנים... כבר החלטתי... אבל גם שנה שעברה החלטתי לעזוב ולא עזבתי. היום... פשוט נזכרתי כמה רע לי שם. כמה היא שואבת כל אנרגיה שיש בי. פשוט... נגמר לי הכוח. וכן... אין ברירה להתחיל לחפש עבודה חדשה. תודה

blackcat2

New member
../images/Emo9.gifפרח כחול שלי

בהצלחה מתוקה. עכשיו אני חייבת למצוא סדנה רייקי 2 כדי לשלוח לך כוחות מרחוק.

blackcat2

New member
פרח כחול- נא לקרוא ../images/Emo23.gif

איך אומרים "אם ההר לא יבוא אל מוחמד , מוחמד יבוא אל ההר" או ההיפך. הכל תלוי בכמה פאסון ישב על מוחמד. יקירתי , כבר תקופה ארוכה שלא טוב לך במשרד ואת שוקלת לעזוב. אולי "הבעיטה" שתקבלי תוציא אותך סוף סוף לדרך חדשה שתנער אותך מהשגרה ומהתסכול שאוחז בך כמו סרטן. (סליחה על הדימוי) ממה את כ"כ חוששת? מה הכי נורא שיכול להיות? זה לא שאת עושה שם איזה קריירה? את בסה"כ מצליחה, הודות לעבודה ,להחזיק דירה ולשים מזון על שולחנך. חדשות לי אליך (או שלא
) כל עבודה תוכל לתת לך את זה ולמרות המיתון עוד אפשר "לגרד" עבודה אם רק רוצים. פסיכולוג אחד אמר לי כי בכל פעם שאנו מתמודדים עם משהו מעורר חרדה עלינו ללכת עם הדימיון שלנו עד הסוף כדי להיווכח ש"הנורא" אינו "נורא" כ"כ. וגם אני מאמינה בלב פנימה שהדברים הרבה פחות קשים ממה שאנו מדמיינים אותם. את יודעת, אם היית מאוהבת
בעבודה שלך והיית עושה שם קריירה הייתי מצטערת בשבילך, אבל come on מי צריך עבודה בלתי מספקת ומעסיקה מוטרפת שמעלה את לחץ הדם.(מזל שיש לך את הרייקי
). אז הלאה כוחות הרשע. ממתינה לתגובה שלך, פרח כחול.

blue flower

New member
חתולה מקסימה ../images/Emo23.gif

את יודעת, סיפרתי לאמא שלי על הצרחות שהלכו בנינו היום... (ואני בדרך כלל אדם שקט ורגוע...) והיא אמרה... "ממה את כל כך דואגת. יש לך בית!!! יש לך הורים!!! מקסימום תחזרי לחדר הישן שלך...עד שתסדרי..." את צודקת העבודה שלי בקושי מכסה את שכר הדירה והאוכל... ואגב רייקי.... לא הייתי מוכנה נפשית לפרץ הצרחות שנפל עלי... היא באה עצבנית מהבית וצורחת עלי... כשהיא יצאה מהמשרד... עשיתי לעצמי רייקי, יד על הלב... ודמיינתי בועת רייקי מקיפה אותי. חייבת להגיד שנרגעתי הרבה יותר מהר מבדרך כלל... אומנם רק להיום לא אכעס לא ממש עזר... אבל אחרי הכעס... חזרתי לעצמי הרבה יותר מהר מבדרך כלל
האנרגיה המופלאה של הקוסמוס

blackcat2

New member
שמחה על מה שאמא שלך אמרה

זה גם מה שההורים שלי אומרים לי כל הזמן: "מה את דואגת? יש לך גב." אנחנו עפ"י רוב מסתדרות לבד אבל טוב לדעת שיש מי שיכול לעזור לנו בעת מצוקה. ואנחנו פה תמיד לעזור בפריסות בנושא עבודה שייתנו לך הכוונה. (ובנושאים אחרים גם, כמובן) היי אופטימית. יש סיבות לכך.
באהבה

למעלה