היי לכולם... שאלה בקשר לעבודה בשירות לקוחות

Pink Lily

New member
היי לכולם... שאלה בקשר לעבודה בשירות לקוחות

בחברת תקשורת גדולה, מדובר על משרת סטודנט שמתאימה לי מאוד מבחינת השעות וכמות המשמרות והעבודה היא בעיר שלי, אני ניסתי להתקבל לשם בעבר לפני שלוש שנים לאותה משרה בדיוק אבל לא עברתי את הסינון וכן התקבלתי לעבוד אצל המתחרים הישירים שלהם עבדתי שם למשך 7 חודשים והתפטרתי לפני שההתחייבות שלי תמה, לאחר מכן ניסתי להתקבל שוב לאותה חברה בתפקיד אחר אבל גם אז לא עברתי את הסינון שלהם, עכשיו שוב שנה וחצי מאז קורצת לי מאוד המשרה שלהם מבחינת התנאים כי קשה מאוד למצוא עבודה שמתיאמה לסטודנטים ומתחשבת בהם (שהיא לא מלצרות) אבל להידחה בפעם השלישית??? לא נעים אה... אני תוהה האם כדאי לי לשלוח שוב קו"ח או לוותר ולהמשיך לחפש אני כבר שלושה חודשים בלי עבודה... זה תהליך לא פשוט להתקבל זה שורף חצי יום מה לעשות??? מצטערת אם כתבתי קצת מסורבל פשוט קשה לי עם חיפוש העבודה בפעם הזאת והייתי בכמה ראיונות שלא עברתי וזה קצת פוגע בבטחון, חוצמזה בגלל שעבדתי בחברה מתחרה יכול להיות שזה יפגע בסיכוי שלי להתקבל לא תהיה להם בעייה לגלות שעזבתי לפני שהסתיימה ההתחייבות...
תודה מראש לכל עצה\ תובנה שתהיה...

מה יש לך להפסיד?

תשלחי קו"ח, מקסימום לא יזמנו אותך/לא תתקבלי. תמשיכי לבדוק במקביל אפשרויות אחרות.

לחברות כ"א פנית? אולי שם יציעו לך אפשרויות שלא חשבת עליהן ו/או יכווינו אותך בנושא מרכז ההערכה.

Pink Lily

New member
כמובן שדיברתי עם חברות כוח אדם הם תמיד אלה

שמכוונים אותי לעבוד בשירות לקוחות בגלל הקו"ח שלי, ניסתי להתקבל לסוג אחר של עבודות אבל זה לא הצליח, לגבי אותה חברה הם בטוח יזמנו אותו לראיון (שאורך חצי היום) השאלה שלי אם לא עברתי את הראיונות אצלם פעמים אני יעבור בפעם השלישית אחרי שעבדתי אצל המתחרים שלהם והתפטרתי משם לפני תום החוזה שזה נקודה רגישה אצל החברות האלה...

למעלה