היי לכולם...שאלה חשובה לי אליכם...

חבי

New member
היי לכולם...שאלה חשובה לי אליכם...

רציתי לשאול האם רובכם עשו את הניתוח מטעמים אסתטיים או בריאותיים?

מירי,

New member
גם וגם...

אני כבר בקושי יכולתי לזוז שלא לדבר על לשבת על הריצפה ולשחק עם הילדים , תמיד היה לי נורא חם והיזעתי מה שגרם גם לשפשפות בכל מקום אפשרי וזה ממש כואב... ידעתי שלטווח היותר ארוך זה ישפיע על הגוף שלי יתר לח``ד וכו.. אבל להגיד ששינוי החזות לא היה חשוב בדיוק באותה מידה יהיה לשקר! כן רציתי ללבוש ``בגדים נורמאליים`` לא להתביש ללכת לים ולבריכה עם הילדים ושבגד הים לא יהיה שק (ויתרתי על ביקיני...) וכשאני אני ניראית יפה יותר בעיני עצמי אני גם מרגישה טוב יותר!

עדי.פ

New member
המינימום לניתוח הוא BMI 35-40

מי שיש לו BMI מעל 35 מוגדר כבעל בעית השמנה חולנית (בעל סיכון רב ביותר לחלות במגוון מחלות לא נעימות) הצד האסטטי הוא הבונוס (בונוס אמיתי) לידיעתך, הניתוח כלול בסל הבריאות (אם היה ניתוח קוסמטי לא היה כלול בסל) עדי

עדי.פ

New member
מדידת BMI

מחלקים את המשקל בקילוגרמים בריבוע הגובה במטרים לדוגמא : אם הגובה הוא 1.84 מטר המשקל 116 ק``ג מחלקים 116 ב 1.84X1.84 יוצא 34.26 לנוחיותך יש מחשבון BMI בלינק המצורף

RomiVais

New member
גם וגם :)

אני עברתי את הניתוח בגלל שעודף משקל הוא אף פעם לא בריא. הופיעו כמה בעיות רפואיות קטנות ואפילו נאמר לי שאם אני לא ארד במשקל אני אולי לא אוכל ללדת בעתיד. אני צעירה (20) ואני לא רציתי להמשיך לסחוב על עצמי כזה משקל מכביד. וכמובן שההרגשה מבחינה חברתית תהיה יותר טובה עם כמה וכמה קילוגרמים פחות, שכן כיום נותנים הרבה חשיבות למראה החיצוני, ופחות מסתכלים על האופי. בברכת יום נפלא, רומי

רייזה

New member
BMI :-()

אני חושבת שלא תמיד הBMI מדויק ונכון אל תשכחו שהBMI לא לוקח בחשבון את המבנה הגוף משקל העצמות זה מזכיר לי את מכון הכושר יש אחוזי משקל מסויימים ששאלתי את המאמנת היא אמרה ``כן זה מה שצריך להיות....לספורטאים ולא לציריפדלה כמוני`` אז חברה הכל בפרופורציות גם ה BMI

למעלה