היי לכולם שאלה

היי לכולם שאלה

אני מחפש לרכוש מנגל שעובד על פחמים ויש לו מנואלה חשמלית אשמח לקבל רעיונות תודה

אחשל

New member
מנואלה חשמלית../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif בשביל מה זה טוב../images/Emo35.gif

o h a d d

New member
זו שיטת בישול אמריקאית, אישית-הייתי למד

מהמקצוענים- הארגנטינאים. בנה אסדו מיקצועי וזהו

הלוואי ויכולתי יש לי מיגבלות של מקום

רוצה שזה ההיה בחצר של הבית זה נראה לי תענוג לשפד על זה שוק טלה חיפשתי ברשת כל מה שמצאתי זה רק על גז

o h a d d

New member
זה לא חייב להיות גדול

אפילו 80*120 סמ' ויכול להיות גם מתקפל

bigjack

New member
../images/Emo80.gif אפשר להכין לבד אבל זה לא יהיה זול

צריך לבנות מלבן עם רגליים בגודל שמתאים לך. רשת מברזל זוית 1*1 ס'מ מרותכת עם הזוית למטה מסילה בכל צד של המנגל להרמת הרשת לגובה הנדרש עם מנואלה ושרשראות או כבלי מתכת ציר עליון בתור שיפוד שמחובר בקצה אחד לגלגל שינים עם שרשרת שמחוברת למנוע גיר בתחתית המנגל ולמהדרין אפשר להוסיף בקר מהירות שיתן שליטה על מהירות הסיבוב של השיפוד. כל מה שצריך זה לתכנן, ללכת למסגר שיבנה, ולבית מלאכה מכני שיתאים את המנוע עם הציר. הערכה שלי לעלות של דבר כזה היא בין 1500-3000 שח' בהצלחה אם תשאל אותי אפשר להסתדר ללא השיפוד המסתובב אלא אם אתה הולך לצלות טלה או חזיר שלם. שוק טלה אפשר להפוך ידנית מידי פעם.

Bavmorda

New member
אפשר לסדר שתי רגליות

שעליהן אפשר להניח שיפוד ארוך (כמו הרעיון של הרגלית שעליה מניחים את היד כשעושים בדיקת דם
) ומתחת הרבה גחלים במתקן מתאים / מנגל גדול. זה הכל. לא חשמלי ולא נעליים ! בסופו של דבר את הבשר לא צריך לסובב כמו תרנגול בגריל אלא רק כל פעם קצת (10-15 דקות), הכל תלוי באיזה גובה מהגחלים (מקור החום) ממקימים את הבשר, איזה בשר זה, דרגת עשיה וכו'. כבר ראיתי כאלו - זה פשוט וקל. בהצלחה

אני חושב שאלך לשוק הפישפשים ואקח

מנגנון ישן של מתקן שווארמה ואראה מה אפשר לעשות עם זה.

Bavmorda

New member
גם אפשרות.... אבל

חלק מהנתח ישען על חלק אחר והצליה לא תהיה אחידה. שווארמה בסופו של דבר בנויה מפרוסות פרוסות ולא מסה שלמה של בשר. נתח שלם, לדעתי, עדיף שיסתובב במאוזן ולא מאונך. בכ"מ
בהצלחה ותחזור עם תמונות.

amir58

New member
עוד אפשרות

תכנס לפורום שנקרא "ג'יפטריפ" - הפורום של הג'יפאים. תחפש את העופומט שמככב באתר

למעלה