היי לכולם, שאלה

• פותח הנושא oot1
  • פורסם בתאריך

oot1

New member
היי לכולם, שאלה

היי,

אני שוקלת בחודשיים האחרונים להקים עסק לקוסמטיקיה. מכיוון שיש כל כך הרבה מתחרות ומתחרים בתחום, אני לוקחת את העניין בכובד ראש ובאופן טבעי בודקת את כל האפשרויות לפני שאני עושה צעד משמעותי כל כך.

בעקבות העובדה שמדובר על תחום אינטנסיבי עם מתחרים רבים, אני שוקלת לעשות זאת יחד עם קידום לעסק על ידי בנייה וקידום אתר אך אינני כל כך בטוחה שקידום באינטרנט באמת עובד.

נכנסתי לפורומים, בלוגים ואתרי אינטרנט בכדי לחפש מידע על הנושא (למען האמת מצאתי מספר אתרים ואתר ספציפי שנתן לי קצת יותר מידע מדוע מדובר על אפשרות חיובית - קידום אתרים) וקראתי מאמר של אותו אתר/עסק העוסק בתחום של קידום עסקים קטנים (צירפתי קישור לכל המתלבטים כמוני, אולי זה יוכל להועיל לעוד אנשים).

רציתי להתייעץ עם בעלי עסקים שפשוט משתמשים בשירות - האם זה כדאי? האם קידום אתרים מוכיח עצמו? מהם טווחי המחירים בנוגע לקידום ובניית אתרים?

תודה רבה לכל מי שהיה לו סבלנות לקרוא את כל מה שרשמתי ולענות על השאלות הרבות

דרכי שיווק לעסק חדש

היי
כשבאים לקבל החלטות בעסק אם הוא חדש ואם הוא כבר קיים, יש לקבל החלטות תוך ניתוח כלל ההשלכות והמשמעויות.
ויש למצוא את הדרכים הנכונות לקידום העסק והבאתו להצלחה הן בהיבט שיווק, מכירה, פיננסים ותפעול.
שיווק באינטרנט, בטח אם מדובר רק באתר, הינו נדבך מסויים בלבד, וידרוש מימון לקידומו בטח בקידום ע"י גוגל.
מכיוון שאת פונה,בעיקר, לקהל לקוחות פרטיים, שימוש בפייסבוק יכול מאוד לסייע לך וקידום בו הינו הרבה יותר זול.
יש כמובן דרכים נוספות רבות כדי לשווק את העסק שלך ויש למצוא את התמהיל הנכון כדי לעשות זאת הכי טוב- הגעה למירב האנשים שמהווים לקוחות פוטנצייאלים שלך.
תכנון מעמיק זה, דורש חשיבה עסקית וניתוח נכון ומעמיק
להגדרת התהליכים השונים להצלחת העסק כדי להימנע מקשיים/בעיות כבר מההתחלה
בחברת רזי ההצלחה בעסקים אנו פועלים לעשייה והצלחה זו
בברכה רז- מנכ"ל

למעלה