היי לכולם שאלון קצר ואפשר גם תמונה

היי לכולם שאלון קצר ואפשר גם תמונה

היי לכולםםםםםםםםםםם מכיוון שהפורום קצת נרדם יש לי רעיון איך להעיר אותו חשבתי על שאלון שכל אחת ואחד מוזמן לענות עליו כדי שנוכל להכיר קצת אחד את השני ואת הנפשות מאחורי הניקים אז ככה שם? גיל? אזור מגורים? תדירות כניסה לפורום? תחביבים? תוכנית טלויזיה מועדפת? חג מועדף? עיסוק? אוכל מועדף? חנות בגדים מועדפת? חנות נעליים מועדפת? אתר אינטרנט מועדף? פורום מועדף? ומה הייתם רוצים שיקרה בפרום הזה רעיונות יתקבלו בברכה אני אענה גם על השאלון בכיף אז כדימה חברים לשרשר תשובות ביי ותודה הילה

או קיי אני הראשונה../images/Emo6.gif

אז ככה
שם: הילה
מגורים: יפו
תדירות כניסה: לפחות פעמיים ביום
תחביבים: שירה,משחק,ילדים,לתקן דברים,ואינטרנט
תוכנית טלויזיה: E.R ומכושפות
חג מועדף: פורים
עיסוק: עבודה עם ילדים
אוכל מועדף:הכל
חנות בגדים: מתאים לי
חנות נעליים: גזית
אתר מועדף: תפוז
פורום: שמנות ויפות וכמובן פנים מלאות ביופי
מה שהייתי רוצה שיקרה בפורום הזה הוא שאנשים יתחילו לכתוב כל מה שנראה להם נכון לגבי התמודדות עם דייאטות קשיים יום יומיים בעקבות ההשמנה כמובן אם יש לכם, או כל דבר אחר שנראה לכם רלוונטי ושיכול לעניין שיתפתח סיביב הנושא דיון זהו אז בהצלחה לכולם ביי הילה

mash252511

New member
גם אני מצטרפת לשאלון

שם:אורליתגיל:34 מגורים:לודתדירות כניסה לפחות 6 פעמים ביום תחביבים:עיצוב וציור מציירת על הקירות על רהיטים ואלבומים ואינטרנט. תוכנית טלויזיה: בעיקר ערוץ וויה כל הסדרות. חג מעודף פסח. עיסוק:כרגע בבית עוסקת מידי פעם בתיווך מחפשת עבודה . אוכל:כמעט הכל בעיקר עוגות. חנות בגדים:מתאים לי. חנות נעלים:אני בבעיה מידה 43 רק ביפו.אתר מעודף תפוז.פורום:הורים לתינוקות בעיקר. הייתי רוצה שכולם יצליחו בהתמודדות עם הדיאטה אני אחרי שתי לידות אחת אחרי השני וקשה לי לחזור למידה שלי.

כפרה על היפה שלי! אני עונההההההה

שם: אפרתוש גיל: 19 וחצי איזור מגורים: ירושלים תדירות כניסה לפורום: לספציפי הזה, אחת לחודש תחביבים: יש לי יותר מדי תכנית טלויזיה מועדפת: לא רואה טי.וי חג מועדף: כל עוד אני בצבא ולא מרגישה את החגים, אז אין מועדף... אבל אם אני חוזרת אחורה, אז נראה לי שחנוכה עיסוק: שוטרת כחולה (במסגרת צבאית) אוכל מועדף: כל הבא ליד (או ליתר דיוק- לפה!) חנות בגדים מועדפת: "מתאים לי" / "עונות" חנות נעליים מועדפת: "גזית"... כאילו דהההההההההה אתר אינטרנט מועדף: עוד מנסה למצוא לי את האחד פורום מועדף: "שמנות ויפות" כאילו דהההההההההה (פעם שנייה...) ללי, כבר נמאס לי לתקן אותך, עברית שפה קשה... אה? קדימה כותבים עם ק' ולא עם כ' !!! רעיונות לפורום? לדעתי את צריכה לנהל אותו... (רק בלי שגיאות כתיב, אז קודם שלחי אליי את ההודעות שלך לסריקה...
) תצוגות אופנה יתקלו בברכה... (אני אהיה רק קהל בהן!!!
) ומאחר וזה פורום של -פנים- מלאות ביופי, אז אפשר לדגמן איפור, תסרוקות וכו'...
חה חה חה ושיהיה בהצלחה... חה חה חה... חולה לך על ה*****! אפרתוש!

למעלה