היי לכולם...שוב אני פה

Z o A n I

New member
היי לכולם...שוב אני פה

מידי פעם אני נכנסת לשתף אתכם במה שעובר עלי ואיך הכל מתקשר לסוד. ובכן, התחלתי את עבודתי החדשה לפני כשבועיים, ייחלתי לעבודה הזו ואני יודעת שההתחלות תמיד קשות ועם הזמן יהיה בסדר וכמה שקשה כך כיף. לפני העבודה, ממש חייתי את הסוד והרגשתי איך מתחוללים השינויים, ופתאום אני מוצאת את עצמי עסוקה עד מעל הראש מהבוקר עד הערב, ולפעמים עד השעות הקטנות (הרי שמדובר בתחום האירועים), וכל מהות הסוד כאילו התפוגגה לי, שכמעט ולא יוצא לי לחשוב ולהתרכז בזה במשך היום. הקטע היותר עצוב הוא שאני מוצאת את עצמי בשלב שלפני הכרת הסוד ויצירתו במציאות שלי. אסור לי לאבד את זה! מה שבטוח שבכיפור יהיה לי הרבה מאד זמן לחשוב על זה...
אני רוצה לחזור לזמן שלי עם עצמי, אפילו לא הלבד בבית, אלא הפירוק והשחרור שאני משיגה לעצמי בחדר כושר. א י ן ל י ז מ ן !!!!!!

SummerSpirit

New member
את לא צריכה זמן

הרי את לא עוצרת כל כמה דקות לחשוב על דברים נכון? מחשבה היא דבר שקורה אוטומטית, את לא צריכה להתכוונן כדי שתקרה. הסוד לא אמור להיות מטלה. צרי לעצמך ויז'ן בורד (לוח חזון) ותדביקי בו תמונות ואו משפטים שמזכירים לך את מה שאת רוצה להשיג וכך מספיק רק שאת מסתכלת על זה, מרגישה טוב עם זה, וזהו, עשית את העבודה שלך. את יכולה לעשות ויז'ן בורד על המקרר כך שכל פעם שתוציאי ממנו משהו (וזה קורה כמה פעמים ביום) תראי את הויז'ן בורד או שתעשי ויז'ן בורד ביומן כך שכל פעם שתפתחי אותו הוא יהיה לפניך, או אפילו על קיר במשרד. מה דעתך?

kikona126

New member
לא ניראה לי שמדובר בזמן מחשבה.

אני יותר הבנתי שהכוונה היא זמן אומן - כלומר שעה בשבוע שבה עושים משהו לבד - אם זה קניות או רכיבה על אופניים או כל דבר שגורם לנו להרגיש משוחררים.

kikona126

New member
המלצה שלי

למצוא לך את השעת אומן שלך בשבוע. זה מאוד קשה בלי זה... וזה עוזר!

לאט לאט

לימדו אותי פעם שכשאין זמן צריך לעשות את הדברים לאט.
בדרך לעבודה יש לך זמן לחשוב על היום שהיה, והיום שיהיה, להיזכר בכל הדברים הטובים בחייך, להיזכר בכל התכונות הנפלאות שיש לך שבזכותן לקחו אותך לעבודה הזו, במחשבה שאת יכולה לעשות אותה באמת על הצד הטוב ביותר. אין ממה להילחץ. אפשר לנסות ללבוש חיוך אמיתי על הפנים, ולהשתדל שהוא ילווה אותך במהלך היום. וכל פעם שאת מרגישה קצת לחץ, לעצור לרגע, למתוח את השפתיים לצדדים וקצת למעלה, ולהמשיך כרגיל. כולנו בני אדם, וכל מה שדרוש מאיתנו זה רק לעשות הכי טוב שאנחנו יכולים. תאמיני בעצמך שאת עושה הכי טוב שאת יכולה, ואת השאר תניחי לשאר לעשות. "לא עליך המלאכה לגמור, ואין אתה בן חורין להיבטל ממנה" כתוב בפרקי אבות. תעשי את שלך, ותשמחי בחלקך. יהיה בסדר.

למעלה