היי לכולם!+תמונה מהממת!

Super Keshet

New member
היי לכולם!+תמונה מהממת!

היי! לא התארנו הרבה זמן... בקשר למפגש, אני אשאל את ההורים שלי (לא נראה שהם יסכימו) אבל חוצמזה, יש לי כלבה חדשה! הנה היא בתמונה! וקוראים לה זולה! (לא זולה אלא זווולה!) איזה מאמי! ואל תשימו
למה שכתוב, זה בדיחה פרטית...

איזה פשושית!

איזה ממי!
היא כזאת מתוקה! איזה כיף לך יש לך כלבה, ועוד כזאתי פשושית
תני לה דוגלי במתנה בשמי

hillulit

New member
קשת!!!! אני מתגעגעת אל זולוש!!!!

נכון שגם היא מתגעגעת אליי???? אם את אומרת לא אז תחשבי שוב!!! כל פעם שהיא נובחת או בוכה, היא בעצם אומרת בשפת הכלבים: הילה!!! אני מתגעגעת אלייך!!!! נכון?! טוב לא משנה... כשתחזרי הביתה מבית הספר (ננה בננה) אז תרשמי לי אימייל או מסר או בטלפון מה עשינו היום בבית הספר הג´עלולי הזה ואני כבר יסביר לך למה לא באתי!!! בואי נגיד שיש לי 2 רגליים שמאליות!!! את כבר תביני!!! u
מותק ביי

Super Keshet

New member
הילוש!!!!!!! שחר אצלי! למה לא באת ל

בצ´פר היום? התגעגנו! וזולה ממש ממש פראית לאחרונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hillulit

New member
קקקשששתתתת!!!!

לא באתי לבצפר כי באימון ביום א החלטתי להיות מוכשרת (לנפילות...) ועשיתי תרגיל, ונפלתי ואיך שהוא נדפקה לי הברך בלחי, אז עכשיו חצי פרצוף שלי נפוח והעיין שלי נפוחה ואדומה-סגולה-כחולה-צבעונית כזאת וביליתי שעות באסף הרופא כדי לגלות שאין לי כלום חוץ מעצמות מאוד חזקות... אז אני לא מתקוונת לבוא ככה לבצפר, את מכירה את הילדים בכיתה שלנו... הם אכזרים!!! אני לא רוצה שהם ירדו עליי... וביום שהנפיחות תרד אני ילך לרופא שהייתי אצלו במכבים והוא יתן לי אישור שלו באתי (כי רונית המנייקים המטומט והבהמה כונפה מכוערת שונאת אותי ולא מאמינה לכלום שאני אומרת...) אז אני זקוקה לאישור...
יו מותק ביי

doosie

New member
חבר´ה חבר´ה רגע רגע....

גם לי גן חיות בבית, אם יש לכם זמן וסבלנות אז כנסו לאתר שאני ואח שלי הכנו לחיות שלנו: לחצו כאן!

doosie

New member
עוד משהו קטן..

גן=גם ובעמוד שכתוב "קצת עלינו" חסרים שני חתולים אז פשוט כנסו לעמוד "זואי והחבר´ה" ותראו תמונות של כולם...

ואוו../images/Emo70.gif

איזה אתר מ-ד-ה-י-ם
פשוט מהמם! וכמה חיות יש לך בבית???? איך את מסתדרת? ג´ינג´ר, כושי, טייני, ואוו

doosie

New member
יש לי שישה חתולים וכלבה...

וזה הדבר הכי כיפי בעולם!

יש לי כלב כמו שוקי:)../images/Emo85.gif

מואוהההההה לאכול אותו חחחחחחח אני הורגת אותו כל פעם מחדששששששששששש חחחחחחחחחח אוך מה שאיני עושה לחיות מרוב אהבה

motib4

New member
איזה חמודדדדים! ../images/Emo29.gif

נועה- הוא כזה חמוד! והדס- סחטיין על האתר. זואי מדהימה!

הדסוש||../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

מאכל אהוב זייתים
חחחחחחחח הכלב שלי הכי אוהב כבד בלעעע חחחחחחחחחחחח איכס ועוגיות אבדי
חחחחחח תמיד אחנונ מביםא לו את הכבד עם לחם והוא משיאר את הלחם
ומבשלים לא אוכל וקונים לו במיוחד חחחחחחח מפונק כזה
וזה סיפור נורא עצוב איך הוא הגיע עלינו אני יספר בהזמדנות:)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

הצלחתי להכנסססססססססס
דסדוסה אפשר לגור איתך
*מהופנטת קשות- במיוחד מזואי, סושי וטייני
*
אני חייבת לגור איתך

וגינג´ר וזואי../images/Emo85.gif

גינ´ר בדיוקקקקק
החתולה בשם ג´ינגי! ז"ל של השכנה וזואי בדיוקקקק כלבה כזאת לבתדודה שלי רק בשם שלג
איזה ממאמים כולםםםםם
:)חמודיייים

למעלה