מוזר שהם כותבים "יוכנסו חתולים
נוספים..." הרי כל מה שהם צריכים לעשות הוא רק להשאיר להם שאריות מהמטבח הצה"לי ולהפסיק להרעיל, תוך חצי שנה האוכלוסיה הקיימת(גם אם הם מודעים אליה וגם אם לא היא קיימת) תשלש ותרבע את עצמה באופן טבעי. " יוכנסו חתולים" פחחחח.. על מי הם עובדים. מה הם יעשו? יאמצו חתולים מ"תנו לחיות" יחסנו אותם,יעקרו אותם ויצרבו להם "צ" בתחת? נו באמת..אני כבר רואה איך יתחילו לגייס וטרינרים מילואמניקים בצו8 כשתתפרץ איזו חתלתלת באחד הבסיסים.. אפרופו טריטוריאליים: לכדו פעם חתולת בר יפה עם כל הסימנים באיזור נחל צנפים( 10 ק"מ ויותר מכל מקום ישוב) תחתון, סימנו אותה, תייגו אותה ,גילו שהיא בהריון ושמו בתצוגה בחי בר.החתולה המליטה וראו איזה פלא!: תרי קולוריות, אשפתיים מנומרים וכאלה לבנים עם נקודות שחורות. אני חושב שהיה שם גם איזה פרסי כחול, אבל אל תתפשו אותי במילה..כנראה שאבד הקלח על חתולי הבר בערבה..אחרון ודי:באיזור חצר משק בחי בר, חי לו חתול מנומר בעל קולר עם פעמון שהיה "שייך" לאחד העובדים,לחתול היה תמיד מה לאכול אך הוא העדיף לצוד. תמיד כשראית אותו הוא היה מעיף עם הלשון איזו נוצה שנדבקה לו לפה. מצאתי את מקומות המארב והאכילה שלו, הסרתי וזרקתי את הנוצות והפגרים שהיו שם והתחלתי לספור במשך 64 יום חלקי פגרים ונוצות חדשים כשכל יום אני רושם ומסיר שאריות. ה תוצאה היו: ציפורים-29. בינהם כחולי חזה, אדום חזה שחור זנב,תורים, צופיות ועוד השיא היה זנבן ובז צעיר.זוחלים(את זה הוא פחות אהב)-3. שנונית נחלים(ראיתי אותו רץ איתה בפה למחבוא ולא נשאר ממנה כלום), זנב של מטבעון מדברי וזנב של ארבע קו מובהק. זהו החתול הזה אגב מת בנסיבות מיסתוריות על כביש הערבה בדיוק כשהבעלים היה בחו"ל... יומנעים