היי לכולם
תראו משהו מדהים!

tesnake

New member
היי לכולם../images/Emo13.gif תראו משהו מדהים!

סוג חדש של נחש נמצא באינדונזיה(בורנאו) נחש זיקית!!! שיכל לשנות את צבע עורו ספונטאנית.נחש תת ארסי לדעתי הוא מהמשפחה של ה sunbeam snake (xenpeltis unicolor( הסוג הוא-enhydri sgyii? מדהים! קראו את הכתבה המלאה באנגלית. ככה אני לומד לפסיכומטרי...

naja

New member
מאוד מעניין.

חבל שאין תמונות לאחר שינוי הצבע.

Folklore

New member
מצאתי תמונה שונה של הנחש

בכתבה הזו http://www.timesonline.co.uk/article/0,,25689-2244704,00.html אמנם זה נתון לוויכוח, אבל לדעתי בתמונה הזו הנחש ניראה כהה יותר, ובראשונה הוא יותר נוטה לירוק.

Itamar Levy12

New member
הדבר המדהים ביותר

הוא שאתה כתבת הודעה
נ.ב הנושא של הנחש גם מעניין.

ברוך שובך לפורום והנה עוד כתבה

מהיום, רק שהפעם לא מדובר בדבר חיובי במיוחד. יותר לכיוון ההפוך...

רן333

New member
אין ספק: איוולת חדשה מתוצרת צה"ל.

אגב, הטענה המושמעת בכתבה, לפיה חתולים הם חיות טריטוריאליות (ולכן לא יאפשרו לחתולים נוספים לאכלס את שטחי הבסיסים) אינה מדוייקת. ישנם מחקרים שמראים כי דפוסי ההתנהגות חתולי רחוב ושל חתולים שהתפראו אינם טריטוריאליים, וכמות גדולה של פרטים מסוגלת לאכלס שטח קטן יחסית. הפניות לחומר בנושא ניתן למצוא בהודעות קודמות שכתבתי במספר פורומים ב"תפוז". אני חושב שכאשר דברים כאלה מבוצעים על ידי הצבא, שבסיסים שלו פרושים גם הרחק ממקומות יישוב, הנזק שייגרם עלול להיות גדול בהרבה מהנזקים שגורמות הדודות הנחמדות שמאכילות חתולים בערים וביישובים אחרים.

הצבא סותר את עצמו אפילו בכתבה הזאת

"במצב הנוכחי לא נלחמים החתולים על נקבות אלא מתמקדים במטרתם להילחם במזיקים. אם הניסוי יוכתר בהצלחה יוכנסו חתולים נוספים לשטחי שאר הבסיסים בארץ" הפרחים לצהל....

tesnake

New member
מוזר שהם כותבים "יוכנסו חתולים

נוספים..." הרי כל מה שהם צריכים לעשות הוא רק להשאיר להם שאריות מהמטבח הצה"לי ולהפסיק להרעיל, תוך חצי שנה האוכלוסיה הקיימת(גם אם הם מודעים אליה וגם אם לא היא קיימת) תשלש ותרבע את עצמה באופן טבעי. " יוכנסו חתולים" פחחחח.. על מי הם עובדים. מה הם יעשו? יאמצו חתולים מ"תנו לחיות" יחסנו אותם,יעקרו אותם ויצרבו להם "צ" בתחת? נו באמת..אני כבר רואה איך יתחילו לגייס וטרינרים מילואמניקים בצו8 כשתתפרץ איזו חתלתלת באחד הבסיסים.. אפרופו טריטוריאליים: לכדו פעם חתולת בר יפה עם כל הסימנים באיזור נחל צנפים( 10 ק"מ ויותר מכל מקום ישוב) תחתון, סימנו אותה, תייגו אותה ,גילו שהיא בהריון ושמו בתצוגה בחי בר.החתולה המליטה וראו איזה פלא!: תרי קולוריות, אשפתיים מנומרים וכאלה לבנים עם נקודות שחורות. אני חושב שהיה שם גם איזה פרסי כחול, אבל אל תתפשו אותי במילה..כנראה שאבד הקלח על חתולי הבר בערבה..אחרון ודי:באיזור חצר משק בחי בר, חי לו חתול מנומר בעל קולר עם פעמון שהיה "שייך" לאחד העובדים,לחתול היה תמיד מה לאכול אך הוא העדיף לצוד. תמיד כשראית אותו הוא היה מעיף עם הלשון איזו נוצה שנדבקה לו לפה. מצאתי את מקומות המארב והאכילה שלו, הסרתי וזרקתי את הנוצות והפגרים שהיו שם והתחלתי לספור במשך 64 יום חלקי פגרים ונוצות חדשים כשכל יום אני רושם ומסיר שאריות. ה תוצאה היו: ציפורים-29. בינהם כחולי חזה, אדום חזה שחור זנב,תורים, צופיות ועוד השיא היה זנבן ובז צעיר.זוחלים(את זה הוא פחות אהב)-3. שנונית נחלים(ראיתי אותו רץ איתה בפה למחבוא ולא נשאר ממנה כלום), זנב של מטבעון מדברי וזנב של ארבע קו מובהק. זהו החתול הזה אגב מת בנסיבות מיסתוריות על כביש הערבה בדיוק כשהבעלים היה בחו"ל... יומנעים

למעלה