היי לכולם

Drowned World

New member
היי לכולם ../images/Emo13.gif

שמי שי אני בן 21 אני גר בחדרה אומצתי על ידי משפחה נפלאה בגיל שנה ומאז ומתמיד הם המשפחה האמיתית והחמה שלי יש לי אחות אחת מאומצת גם בת 17 הקשר בינינו אף פעם לא היה חזק והייחסים שלנו מסתכמים בהיי בבוקר והיי בערב וזהו... אני בסדר גמור עם זה אין לי בעייה כ"כ אנחנו גם שני אנשים שונים לגמריי בכל מקרה אתמול פתחתי לראשונה את תיק האימוץ שלי עם כוח נפשי רב לעשות את זה לא ידעתי ממש למה לצפות וגם איך אני אמור לקבל כמות כזאתי של מידע ביום אחד שהיום הזה הולך לשנות אותי לגמריי מאתמול אני כבר לא אותו בן אדם אני אף פעם לא אהיה גם.... נודע לי שאמי הביולוגית הייתה בת 28 שילדה אותי אז היא כבר הייתה אלמנה היא והאבא הביולוגי שלי אף פעם לא התחתנו נודע לי שהוא גם לא ידע על ההריון רק כמה זמן לאחר מכן שכבר לא היה לו שום קשר עם האמא גדלתי איתה עד גיל 8 חודשים אפילו היה לי בית באירוע משפחתי ולאחר מכן היא מסרה אותי למעון מפעת לחצים שהיו עלייה אמרו לי שהיא עוד ביקרה אותי שם למשך חודש במעון ואח"כ ביקשו ממנה לחתום ויתור והיא דיי משכה את זה עד שלבסוף היה סוג של החליטו בשבילה כי היא הייתה ממש מעורערת כזאתי... בכל מקרה אני נולדתי ב 30.10.86 והיא מסרה אותי בחודש ה 8.88 אחרי זה היא שוב הדרדרה וב 3.5.89 היא התאבדה למרות כל הצער והכאב שבזה יש לה בן מנישואים ראשונים, הוא היום בן 29 והוא השאיר לי מכתב שאתמול קראתי אותו ולא יודע איך לתאר את ההרגשה הזאתי כי הוא רשם לי דבר כ"כ מרגשים שאף אחד מעולם לא כתב לי הוא היה במשרד לפני 5 חודשים לראות אם כבר פתחתי את התיק הוא מאוד רוצה לפגוש אותי והוא אמר שהוא זוכר אותי והוא זוכר שנתנו אותי ושהוא כל הזמן אח"כ ניסה לחפש אותי ושהיום הוא רק מחכה לרגע שנפגש כרגע אין דבר בעולם שאני יותר רוצה מזה כי יש לי אח גדול עכשיו משהו שתמיד תמיד רציתי ואיפשהו בלב שלי ידעתי שיש לי כזה איפשהו ידעתי שכן יש מישהו שמחכה לי, אפילו ראיתי תמונה שלו שהוא השאיר שם בשבילי ומדהים שאנחנו דומים מאוד מאוד... לפי מה שהעובדת סוציאלית שלי אומרת שהמפגש יצא לפועל מהר מאוד כי הוא השאיר טלפונים וכתובת ותוך חודש כבר היא יכולה לארגן את זה ואווווווווווו אני לא יודע אפילו מה אני הולך לעשות מהיום אבל מה שכן אני לא מתכוון לוותר על דבר כזה בשום פנים ואופן ! אני מקווה ומאמין שיהיה לי עוד הרבה לכתוב פה ! אז תודה למי שקרא
יום נעים

happy00

New member
איזה מרגש ../images/Emo24.gif

בהצלחה בפגישה עם אחיך. אני מקוה שתצליחו לקיים קשר של אחים ותכפרו על כל השנים שהפסדתם. אגב, למה צריך לקחת חודש אם יש בתיק את כל הפרטים המעודכנים שלו, והוא הודיע לפני כמה חודשים שהוא מעונין לפגוש אותך?

וואו, מרגש לקרוא ../images/Emo24.gif

צר לי על אימך הביולוגית. מקווה שהמפגש עם אחיך יבוא במהרה ושתעדכן אותנו. אתה מוזמן לשתף לגבי הרגשות והתחושות שלך, אנחנו פה למענך

ברוכה הבאה שי../images/Emo24.gif

איזה סיפור מרגש, אנחנו אומנם לא מכירים אבל אני ממש שמחה בשבילך
אני בטוחה שהמפגש עם האח תהיה מרגשת ואנחנו יותר מנשמח אם תהיה חלק מהפורום
המשך יום נפלא ..

Drowned World

New member
תודה לכולם !!

אני שמח ונרגש לבשר לכם שהיום בפעם הראשונה דיברתי עם אחי בטלפון וזה היה מאוד מרגש שאי אפשר להסביר ! החלפנו טלפונים ומסנג'ר וזה הדבר הראשון שהוא כתב לי "מה קורה אח שלי סוף סוף יש למילה הזאת משמעות אני מאוד שמח נרגש ולחוץ כמוך עכשיו כמעט כל התמונה הושלמה עכשיו יש עוד הרבה זמן כדי לפצות על הזמן האבוד" גם יש לי עכשיו תמונה שלו הוא מקסים ! ואני לא יכול לחכות כבר ליום ראשון שנפגש ! תודה לכולם !

וואו, איזה כיף לקרוא ../images/Emo24.gif

אני כולי פה מתרגשת- מחכה לעדכון של המפגש מחר

Drowned World

New member
היה מדהיםםם !!

היה כ"כ מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אחי הוא הבן הכי מקסים שפגשתי מעולם ! והיה כ"כ מרגש ואין לי מילים פשוט הוא היה אצלנו אתמול בבית בייחד עם אשתו ודודה שלי אחות של אמא ז"ל הם אנשים כ"כ מקסימים ההורים שלי והדודים שלי התאהבו בהם ישבנו בייחד מ 7 בערב עד 12 ! אין דברים כאלה חחחח.... עכשיו אני באמת יותר רגוע כי אני יודע שיש לנו עתיד משותף כבר יש תוכניות ויש עוד הרבה דברים שצריך להשלים ביום שלישי אני נוסע אליו וביום ראשון הבא האזכרה של אמא שלנו ואז אני אכיר את כל המשפחה גדולה כי לאמא שלי יש עוד 7 אחים ! ואואואוואוא חחחחח

ואו../images/Emo70.gifאני כולי צמרמורות../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif

איזה מרגש.. אני ממש שמחה בשבילך
[אפשר לחבק, נכון
] איזה יופי
עכשיו יש לכם את כל הזמן שבעולם כדי להשלים את כל החסר
תחשוב על זה.. לא רק שזכית באח, זכית במשפחה שלמה.. בבני דודים / דודות וכו.. ואו זכית

שי אני כ"כ מבינה אותך..

אומנם לא אומצתי אבל גיליתי בגיל 17 שיש לי אחות מאבא שלי שיותר גדולה ממני ההורים שלי גרושים אז לא ידעתי עליה... וכשהיא התקשרה היינו בקשר קצת וזה היה הכי כיף ומרגש בעולם!! מאחלת לך שהקשר שלכם יצליח ושהוא לא יעלם לך כמו שלי היא נעלמה.. דנה שמקווה שלך יהיה סיפור אופטימי

דנה מתוקה, חשבתי עלייך אתמול ../images/Emo24.gif

אל תהיי עצובה, מזכירה לך שההפסד הוא כולו שלה.

תנקס שחשבת עליי

אם אפשר לשאול מה חשבת עליי? בהקשר של הסיפור? או סתם? הפסד כולו שלה אבל גמלי יש כאן הפסד של להכיר את אחותי הגדולה.. שמעולם לא הייתה לי..

גם וגם ../images/Emo13.gif

הסיפור הזכיר לי את הסיפור שלך, וגם שמתי לב שמזמן לא כתבת והיית חסרה לי

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני עסוקה אז אני לא מוצאת מספיק סמן לכתוב אבל משתדלת לקרוא כאן.. תהני לך בפריז תעשי חיים ותחזיר עם כוחות מחודשים אה ומזל טוב!

למעלה