היי לכולם

m o u s e

New member
היי לכולם ../images/Emo13.gif

טלי.. אני לא יודעת אם את זוכרת אותי אבל בעבר רשמתי פה.. קוראים לי מעין, כרגע עושה שירות לאומי בעקבות שחרור מהצבא עקב החרדות. אלו לא יותר מידי פרטים שבעזרתם תוכלי לזהות אותי אבל אולי.. מי יודע :) בכל אופן.. אז הסיבה שאני כאן.. החרדות חזרו לי בעקבות פרידה של ההורים שלי.. עברתי משבר ואחרי תקופה מסויימת של שליטה בחרדות איבדתי שליטה שוב. עברתי מהמקום שירות הקודם שלי, למרות שהיה לי שם מצויין ואהבו אותי נורא. עברתי בגלל לחץ וחרדה שלא יכולתי לסבול.. כרגע אני מתחילה לעבוד במקום חדש- מעון לפעוטות (במסגרת השירות לאומי). כל פעם שאני הולכת לשם אני מתה מפחד.. ולפעמים לא מסוגלת להיכנס :/ מה שאני מחפשת בעצם.. זה מישהו שיגיד לי במילים ברורות וחזקות שאני כן מסוגלת לעבוד וזאת פשוט החרדה שמפריעה לי וגורמת לי לחשוב דברים לא הגיוניים. אני יודעת שכך הדבר אבל אני צריכה לשמוע את זה שוב. אגב, אני בת 18 אוטוטו בת 19. אז תודה רבה לכל מי שמגיב, מעין

היי ../images/Emo140.gif

מעין, בטח שאני זוכרת אותך... אני מבינה שעברת לא מזמן חוויה מאוד לא קלה. מתי זה היה? בתקופות של לחץ ומתח החרדות באמת נוטות לפעמים להתעורר מחדש. זה משהו שקורה להרבה אנשים. כתבת שאת זקוקה לזה שיגידו לך שאת כן מסוגלת להתמודד ולעבוד. זה באמת משהו שטוב לשמוע מפעם לפעם במיוחד כשקשה לנו. אז, מעין, אין לי ספק שאת מסוגלת להתמודד. תחשבי על זה שאת כבר עשית את זה, את התמודדת, ואת הצלחת להתגבר, ומי שמצליח פעם אחת, אין שום סיבה בעולם שלא יצליח שוב. תנסי לחשוב על מה שעזר לך אז להתמודד, ולהשתמש בכלים האלה שוב. את זוכרת מה עזר אז? כתבת שעברת מהמקום הקודם בגלל לחץ וחרדה שלא יכול לסבול. מה היה? כתבת שאת מתחילה עכשיו לעבוד במעון, ושאת נורא מפחדת ומתקשה מאוד להכנס. מה מפחיד אותך? איזה מחשבות לא הגיוניות החרדה גורמת לך לחשוב?

זה לא אמיתי את צריכה להכניס לך לראשש

זה יעבור אם תאמיני בזה שהחרדה נמצאת אך ורק בראשש ואין מה לעשות אלה להתמודד

למעלה