היי לכולם........

היי לכולם........ ../images/Emo13.gif

את האמת.... אין לי מושג מזה סינגלס קלאב..... אולי מישהו יסביר לי???? אבל בכל מיקרה... אני רוצה להצטרף לתחרות שלכם... וראיתי שכתוב שלא רק סינגלים יכולים להשתתף אז אני לא יודעת אם אני סינגל או לא כי אין לי מושג מזה.... אז אני בכל מקרה מצטרפת............ אז ככה: שם איילת בת 18 תחביבים: חולה על מכבי ת"א (כדורגל), אוהבת לבלות, מוזיקה, לרקוד.... הגובה שלי - 170 צבע אהוב תכלת,סגול. יש לי חבר (עוד 10 ימים אנחנו 3 שנים יחד!!!!!!!) מה אני מוכנה לעשות כדי לזכות??????????? כלום..... אם תבחרו בי אז סבבה..... אם לא.... לא נורא..... אז אני בטוחה שיהיו אחרים במקומי
לא נראה לי שאני יעשה משהו מיוחד בשביל לזכות בתואר....תמונות מספיקות,לא?
סתם.... תאמת לא עולה לי רעיון למשהו עכשיו.... ביי

נ.ב..............

אם אי אפשר לשים כמה תמונות, אז תגידו לי ואני ישים אחת מהם.... ואז היא תהיה גם יותר גדולה

ליאן.

New member
ברוכה המצטרפת לתחרותינו ../images/Emo13.gif

עדיפה באמת תמונה אחת גדולה יותר. נראה לי שאחת מהשתיים שבכרטיס שלך, תהיה מצויינת.

babe10

New member
הכחולה.

ואהבתי את כולן האמת. אבל הכחולה היא הכי רכה.

על האש

New member
דרך אגב מכיוון ולא הבנת מה זה סינגל

סינגל=ללא בן\בת זוג.
. ומכיוון וציינת שיש לך חבר שלוש שני עוד מעט !!!
. את לא נחשבת סינגלית,אך מכיוון וליאן אמרה שהתחרות פתוחה לכולם אז ברוכה הבאה
.

סבבה....

טוב לדעת מזה סינגל סוף סוף.... אבל זאת מילה מוכרת? או שאתם הצמאתם אותה?????? (או שאני סתם לא מכירה אותה בגלל שיש לי חבר????) יאללה, אני זזה וליאן- תודה ששיתפף אותי גם אם אני לא סינגלית......
ביי ביי.

ליאן.

New member
סלנג?! ../images/Emo12.gif

singles = unmarried people ובהקשר של הפורום הזה, מדובר באנשים שהם לא רק רווקים (לא נשואים) אלא גם אנשים שאינם נמצאים בקשר זוגי כלשהו (פנויים/ות).

על האש

New member
ליאן אני לא בטוח שיש למילה הזאת

הזאת מונח מדוייק סינגלס זה לא בכרח אנשים שאינם נשואים אני כמעט בטוח שאין למילה הזאת מונח מיקצועי
אבל במוכן שיכול להיות שאני טועה..
.

למעלה