היי לכולם!!! היי!!! אני חדשה פה בפורום!!!
ש שרון המתוקה12 New member 5/10/02 #2 ברוכים הבאים ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif מקווה שתהני בפורום החמוד הזה יש בו סקרים, שרשורים, משחקים ועוד ועוד... אה...וגם יש את הגלריות של הפורום, ויש מלא מלא דברים, תהני!
ברוכים הבאים ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif מקווה שתהני בפורום החמוד הזה יש בו סקרים, שרשורים, משחקים ועוד ועוד... אה...וגם יש את הגלריות של הפורום, ויש מלא מלא דברים, תהני!
B boli bop New member 5/10/02 #4 היי ברוכה הבאה לי קוראים רומי ואני בת 12 מחולון . מאיפה את ? בת כמה ? איך קוראים לך ? אני מקווה שיהיה לך נעים פה ותהני. בקיצור אין פה אפילו רגע אחד משעמם.
היי ברוכה הבאה לי קוראים רומי ואני בת 12 מחולון . מאיפה את ? בת כמה ? איך קוראים לך ? אני מקווה שיהיה לך נעים פה ותהני. בקיצור אין פה אפילו רגע אחד משעמם.
M mandy New member 5/10/02 #5 ברוכה הבאה פוקסי!../images/Emo24.gif אני בת 17 מאזור י-ם אני בטוחה שתהני בפורום הזה כי זה הפורום הכי מתוווק ב- ניצו"ש-שכחתי לראות מזל תאומות היום!!! טוב שיש שידור חוזר..
ברוכה הבאה פוקסי!../images/Emo24.gif אני בת 17 מאזור י-ם אני בטוחה שתהני בפורום הזה כי זה הפורום הכי מתוווק ב- ניצו"ש-שכחתי לראות מזל תאומות היום!!! טוב שיש שידור חוזר..