היי לכולם

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif היי ברוכה הבאה!!

אני יערה ואני בת 13 ורוכבת בהיפודרום ויש לי סוסה שקוראים לה רמה! תהני בפורום....

GrEeNwOmAn

New member
שלום יעלי.../images/Emo175.gif

היי אני אבישג בת 12 מחיפה. רוכבת כמעט שלוש שנים בעמק זוהר שביוקנעם מושבה. אני מתחרה בקפיצות 80-70 על פוצ'יני, ובדראסז' על גלי. מקווה שתשתלבי בפורום
ושתתמכרי ותכתבי פה הרבה כמו כולם!
אם יש לך אייסיקיו, אז שלי- 247211003 אימייל- [email protected]

ווינגז

New member
היי יעל

שם יפה!
(גם אני יעל
) ברוכה הבאה! אני בת 14 מחיפה ואני רוכבת 4 שנים בגבע כרמל ויש לי סוס בשם ג'ז!

היי לך..... כנסי

קורראים לי דרור ואני גם רוכבת בחוות הפארק... 6 שנים... אצל מי את רוכבת ובאיזה יום.?? יש לי סוס בחווה בשם אפולו.. מכירה?? מקווה שתהני.. אהה ואני בת 15 ומתחרה בעונה הבאה במטר

../images/Emo8.gifהיי דרור

כן אני מכירה את אפולו זאת אומרת ראיתי אותו הוא כזה מאמי אני רוכבת שנתיים בחוווה בזמן האחרון עברתי כל הזמן מדריכים כי פירקו לנו את הקבוצה וכל הקבוצות שהציאו לי ללכת אליהם היו מתחת לרמה שלי אבל עכשיו אני רוכבת ביום חמישי בשבע עם לירון ( לפחות בינתים ) עם מי את רוכבת ומתי? אהה תגידי אפולו הוא סוס טוב?

חחחחחחחחח

בטח שהוא סוס טוב!! הוא אפילו מעוווללה אני מתה עליוו! הוא ממש ממש חמווווודד... אני רוכבת אצל ליאון.. יש לי אימון פרטי ביום שני ב-6, ביום חמישי אני רוכבת לבד מתי שבא לי בדר"כ אני רוכבת משעה 5 וחצי עד 6 וחצי ואז מטפלת בו עד 7 וחצי.. ככה שאם תראי אותי מחר תגידי שלום... וביום שישי יש לי שעור קבוצתי עם ליאון ב-5.... לירון אחלה מדריכה.. היא ממש חמודה אני מתה עליה!!...

buttermilk

New member
היי!../images/Emo140.gif

גם לי קוראים יעל!!! אני רוכבת מעט זמן (שנה ורבע) דרס'ז בירושלים, ואני בת 12!

ברוכה הבאה

אני בטוחה שתהני בפורום !!! לי קוראים שקמה ואני רוכבת שנתיים בחוות אמיר אני בת 12 וזיהוו בהצלחה בפורום החדש ותעשי חיים

niko girl

New member
שלום יעל!

אני צאלה ואני בת 12 וחצי ואני רוכבת 3 וחצי שנים ווסטרן. מה את רוכבת?

אמ...

תודה על כל ההודעות ומי ששאל אז אני רוכבת אינגלשי בחוות הפארק ודרור סבבה אולי יצא לנו להיפגש מחר לירון באמת מדריכה טובה אני אף פעם לא רכבתי עם ליאון איך הוא?

RoNy S

New member
היי יעלללללל

אני רוני רוכבת שש שנים בחוות הפארק והייתי איתך בקורס בעמק זוהר חחח

למעלה