היי לכולם

the funky monk

New member
היי לכולם../images/Emo13.gif

היי לכולם... יש לי 4 דיסקים של RHCP (וון הוט מיניט, בלוד שוגר סקס מאג'יק, קליפורנייקישן, ביי דה ווי) לא היה לי כוח לכתוב באנגלית :) איזה עוד דיסקים כדאי לי לקנות??? ואגב, אחד מחברי הלהקה נשוי? תודה

lollapalooza

New member
שלום ../images/Emo140.gif

אני מסכימה עם מה שנכתב מעליי, Mother's Milk, אכן. בקשר לחברי הלהקה- אני יודעת שפלי, אנתוני וג'ון לא נשואים. אני לא בטוחה בקשר לצ'אד.

backstreet girl

New member
גם לי יש בקשה

תוכלי לומר לי מה הגילאים המדוייקים של חברי הלהקה? אני יודעת שהם בני 40+ אבל אני רוצה לדעת בדיוק.. האם יש שם משהו שעבר את 45?

lollapalooza

New member
חחחחח

למה, את בונה עליהם
סתם נו. אנתוני, פלי וצ'אד נולדו בשנת 1962, מה שאומר שהם בני 42. ג'ון בן 34.

backstreet girl

New member
אני בונה על אנתוני וג'ון

אגב, שמעתי את האלבום של ג'ון ...זה של השנה...השירים עצמם מדהימים קשה היה לי להתרגל לקול שלו!!! אבל לא הספקתי לשמוע את כולו!! אני קוראת לו לג'ון , ג'ון הגאון!!! זה כבר ברור לכולם שהוא כזה.. מהאלבום הזה אני אוהבת את השירים: the staugter chancec cut out song to sing whan i'm lonely והשיר שהכי אהבתי הוא (לבנתיים): the cold חכי...אני בטוחה שיהיו עוד....כשאני אשמע את כל האלבום אני אגיד לך מה עוד אהבתי...

lollapalooza

New member
יופי של שירים ../images/Emo45.gif

אגב, לאלבום קוראים Shadows Collide With People והוא כבר לא האלבום האחרון שלו, יש לו אחד יותר חדש. דווקא יש לו יופי של קול, במיוחד עכשיו. השירה שלו הרבה יותר טובה מבאלבומים הקודמים. אל תבני על אף אחד מהם, אגב.

backstreet girl

New member
אני לא אבנה עליהם!!!

אני אשאיר אותם לך!!!! לי יש את קווין ריצ'רדסון מבקסטריט בויז
ממש עכשיו שמעתי את השיר organic anti-beat box band איזה שיר מהמם!!!

backstreet girl

New member
מחר אני כבר אשמע את כל האלבום

של ג'ון עכשיו אני שומעת "ספיישל של רד הוט צ'ילי פפרז" באתר המוזיקה של קוקה קולה!!!

../images/Emo13.gif

את מתכוונת לSCWP כי יש עוד 5 שהוא יוציא ( TWTD כבר בחוץ
) ג'ון בכלל השתפר בשירה שלו שמעתי את כל הדיסקים שלו עד עכשיו (תודה הדס על ניאנדרה) ניאנדרה לא כזה נוראי אגב, רק "סמייל פרום דה סטירט יו הולד" ממש מפחיד... גם אני אוהבת את THUS COLD שיר ממש יפה לדעתי, אני רק צריכה לחזור לשמוע עוד...

lollapalooza

New member
ילדתי

קודם כל- בכיף.
(על ניאנדרה
) Smile זה באמת אלבום מפחיד... ואגב, TWTD- דברי איתי עליו בפרטי.

the funky monk

New member
../images/Emo3.gifתודה

פיווו...איזה מזל. חחחחח נראה לי שאני אקנה את mother's milk. תודה!

backstreet girl

New member
אני מאוהבת בבקסטריט בויז בפנטזיה

כיף לי לחלום עליהם בלילה...לא אפרט (חחחח....סתם בצחוק..ממש ממש ממש בצחוק....)!!! אבל באמת... אני מעריצה מושבעת של הבויז!!! אני לא סובלת להקות פופ אבל בקסטריט לדעתי זה משהו מיוחד!!! אם את לא חושבת ככה...זכותך...אבל בבקשה אל תרדי עליהם...

היי

צ'אד נשוי... התחתן לא מזמן ויש ביוניברסלי. ג'ון עדיין רווק תודה לאל..חחח סתם בצחוק... ממ לדעתי כדאי לקנות את כל הדיסקים... את הראשון לא כ"כ אבל גם. בהצלחה

למעלה