היי לכולם

הדס100

New member
היי לכולם ../images/Emo13.gif

אחרי כמה ימים שרק קראתי הודעות כאן והבנתי לאן נושבת הרוח...
אני מרגישה שאני יכולה לכתוב קצת על עצמי... התוכנית שלי לשינוי מאוד רגשית. אני מתעצבנת נורא מהר, צועקת בקלות, והחלטתי שהגיע הזמן להתבגר ולפתח שליטה עצמית. אני נורא רוצה לעשות את זה, רק לא ממש יודעת מאיפה להתחיל... בנוסף, אני מתחילה ללמוד משפטים בחודש הבא. אני נורא מתרגשת לקראת הלימודים, רק שאני קצת לחוצה כי אני הולכת גם ללמוד וגם לעבוד, והבנתי שזה לא הולך להיות קל. אני שואפת לממוצע גבוה בלימודים על מנת להתקבל למוסד האקדמי שאני רוצה ושהשנה לא התקבלתי אליו. גם את זה אני לא ממש יודעת איך להשיג אבל לאור העובדה שהשנה עדיין לא התחילה זה נראה לי קצת מוקדם מדיי... אז זהו, ושתהיה לכם שנה מצוינת!

הי ../images/Emo24.gif

כמוני כמוך- גם אני בשנה הבאה לומדת ב'שערי משפט' אולם רק בכדי להצטיין ולעבור משם לאוניברסיטת תל אביב. אני מנהלת בלוג ( את יכולה לקרוא בכרטיס האישי שלי
) על המסע האודיסאי שלי לרשיון עריכת הדין, זהו בלוג שמתאר בזמן אמת את כל המסע שלי בדרך לפקולטה למשפטים, וכו'..... גם אני טרום שנה א'.... קשה קשה ברוכה הבאה ושיהיה לך בהצלחה

הדס100

New member
הטרו...

כל הזמן אני קוראת הודעות שלך שאת קוראת פסקי דין וכו', את רוצה לומר לי שאת לומדת שלפני שהתחילה השנה??? חשבתי בהתחלה ללמוד בשערי משפט אבל שמעתי עליהם דברים ממש גרועים.

ברוכה הבאה הדס

זה בהחלט לא יהיה קל ללמוד ולעבוד, גם אני עשיתי את זה. תצטרכי קצת להתפשר וקצת לוותר בשני המקומות, וללמוד לנהל את זמנך בצורה יעילה. אבל זה אפשרי וזה כיף, כי מרגישים את העשייה והאדרנלין. מזמינה אותך להישאר, לקרוא ולכתוב כאן, ומקווה שתמצאי את מבוקשך בנוגע לשינוי שאת מתכננת. שנה טובה!

למעלה