היי לכולם..!

Mai 17

New member
היי לכולם..! ../images/Emo13.gif

אני מאי, בת 17 מהנהריה.. לא מזמן הצטרפתי לפורום של מקפליי ושמתי לב שהרבה מעריצות של מקפליי אוהבות גם את באסטד וSOD... אז הורדתי כמה שירים שלהם והבנתי למה..חחחח עכשיו גמני אוהבת אותם..ולא יכולה להפסיק לשמוע אותם...במיוחד את air hostess ועוד כמה חחחח הייתי רוצה להכיר גם פה את כולם..אז אם תוכלו לכתוב לי תשמות, גיל ומאיפה בארץ זה יהיה ממש נחמד (ועוד פרטים אם תרצו חחח) שבת שלום ושבוע נחמד לכולם...!!! נ.ב: הורדתי תקליפ air hostess והוא קצת "מצונזר" וזה ממש עצבן אותי..יש לכם מושג אם יש גרסה מלאה ואם כן איפה אני יכולה להוריד?!

LovE BuSTeD

New member
air hostess זה של באסטד!

לא של סאן אוף דורק... הקטע המצונזר זה רק שמאט מסתכל לאיזה מישהי על החזה טיפה וזהו לא משהו מיוחד.. ואת חייבת להוריד תשירים של SOD כי נראה לי שהורדת שירים של באסטד שהתפרקו כבר:( ואני חיה בת 18 מטבריה-ברוכה הבאה:) נ.ב תרשמי לעצומה להבאת סאן אוף דורק לארץ http://myspace.com/sodisrael

Mai 17

New member
אני יודעת שזה שלהם..

אני יודעת שAIR HOSTESS זה של באסטד ולא של SOD. שמעתי שיר או 2 של SOD ואני מורידה עוד עכשיו אבל אני לא מכירה את כולם כי עוד לא ירד לי הדיסק.. אבל אהבתי ממש את מה שכבר שמעתי...!!!!! ואל תדאגי אני עכשיו נרשמת לעצומההההההההההההה!!!!!
חיחיחייח חיה, טנקס.. איטס נייס טו מיט יו!!

ראיתי עכשיו את הקליפ של איר הוסטרס.

ראיתי הרגע את הקליפ. לא ידעתי שיש לשיר הזה [שהוא בין השירים האהובים עלי..] יש קליפ... ויש לי במחשב את כל הקליפים של באסטד ^__^ אממ.. למה השיר לא מלא?? יש קטעים חתוכים בבית השני ובפזמון.. =/

may90

New member
¬_¬מאי, הא?

וולקום מאי[2] *צחוק מרושע* אני מאי[1] D:

busted4ever

New member
אני יכולה לכתוב בעיבריייתת1ת11@#@

פאקינג שיט אני מתרגשת מאי....את מאי גוניור. כי את קטנה יותר מוחאחאח יחאחאחאיע חעחע!

D4Ever

New member
ברוכונית!../images/Emo24.gif

אני דניאל, בת 16 וחצי+ מר"ג

just jenny

New member
ברוכית../images/Emo24.gif

אני ג'ני בת 15 וחצי מחדרה
וכמו שחיה אמרה לך בקליפ צינזרו רק חלק קטן לא משו מיוחד:) וכה, תקשיבי גם לSOD הם מעולים
תהני פה
.

Mai 17

New member
טנקס..

תודה לכולן על קבלת הפנים!!!.. האב א נייס וויק..!!

lollipop1

New member
חוסר נימוס מצידי!!!

ברוכה הבאה
אני עינב בת 15 וחצי... מנהריה!

למעלה