היי לכולם ...

היי לכולם ...../images/Emo140.gif

מצרפת מתכון שמשאיר את הצלחת ריקה ואת אמא
קציצות ברוטב עגבניות לקציצות בשר טחון מעורב חזה עוף טחון +הודו אדום טחון (סה"כ 1/2 ק"ג) בצל מגורד בפומפיה הגסה ביצה כף קמח אבקת מרק עוף פפריקה מתוקה קצת קצת פלפל שחור לערבב הכל יחד הרוטב: בצל לטגן עד לזהוב חום 2 רסק עגבניות קטן 2 כוסות מים רותחים פפריקה מתוקה אבקת מרק עוף (לפי הטעם) 2 כפיות סוכר כאשר הרוטב חם חם ..מוסיפים את עיגולי הבשר ...ומבשלים עד שנעשה רך . ליד הקציצות אני עושה או פירה או אורז ... בתאבון

שלום שורני ובורכה הבאה../images/Emo24.gif

איזה יופי שהצטרפת אלינו, אני מקווה שתבואי יותר, ותודה על המתכון המקסים. מרשה לי לשרשר אותו לשרשור ארוחות החג?

qt1

New member
שרוני ../images/Emo140.gif

זה מאוד דומה לקציצות 'המרוקאיות' שידעתי להכין ושכחתי...
צריך לנער את הסיר מדי פעם? או שהרוטב מכסה את כל הבשר? עכשיו כשאני כותבת לך , אני נזכרת שבקציצות ההן הוספתי גם אורז וזה נתן נפח , השד יודע מה זה היה , הפכתי ממש סנילית מאז.
תודה על המתכון אני אדפיס אותו ואכין אותו גם! יש לך עוד כמה?
שנה טובה
QT

מממ...

כן צריך לתת להם ניעור מידי פעם ... אפשר להוסיף מה שרוצים ...יאללה לכי להכין זה יוצא ...מצו מצו

qt1

New member
../images/Emo6.gif סבלנות ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

הוצאתי קילו וחצי בשר טחון , מחר כלהיום על הפיסעאלאך..... דיווחים יגיעו... תודה . QT

qt1

New member
שרוני תודה יצא סבבה ../images/Emo24.gif

ובאמת קלי קלות , הוספתי שום כתוש ופטרוזיליה . אהבו את זה מאוד , מתכון מהיר וקל , צריך רק להיזהר לא לשים יותר מדי קציצות בסיר כי הן נדבקות אחת לשניה... שוב תודה ושנה טובה וחג שמח QT

למעלה