היי לכולם

goldyboy

New member
היי לכולם ../images/Emo140.gif

אני עובד על אוסף המשפטים הגדולים של הרס"רים, משהו בסגנון סדרת ספרי "הוצא מהקשרו". ובינתיים הצלחתי לאסוף לא מעט משפטים ענקיים של טובי הרס"רים של צה"ל, שכידוע אינטליגנציה היא לא הצד החזק שהלם. הנה 2 דוגמאות: 1) "וואלה אתם ביחד, צמד חמד" (לשלושה חיילים שעברו לידו) 2) "חייל, אתה כרגע לא ביישת את חיל האויר, אתה ביישת את כל חיל האויר" (לחייל שהופיע לידו בהופעה לא תקנית) אם יש לכם (ויש לכם) עוד משפטים גדולים של רס"רים, אתם מוזמנים לשרשר. בסוף נעשה אוסף מגניב של משפטים. יאללה, תתחילו להפעיל את התאים האפורים! תודה מראש ושבוע טוב

סיונתו

New member
איזה יום מעולה ../images/Emo13.gif

חבר שלי יצא היום לאפטר... (בשעה טובה...) אז אני ישאל אותו... כי יש לו הרבה כאלה (לא הוא לא משתחרר הוא רק 4 חודשים בצבא...וזה הספיק כדי לקבל לפחות 7 כאלה...)

Starving Marvin

New member
רס"רים אין- מאמני כדורסל יש.

סתם דוגמא: "אנחנו שומרים ככה: אחד כאן (1), אחד כאן (2), אחד כאן (3), אחד כאן (4), אחד כאן (5), ואחד כאן!"

humint

New member
סתם סיפור רס"ר מצחיק מהיום.... ../images/Emo6.gif

היום הרס"ר שלנו החליט לעבור בכל המשרדים ולראות אם הכל תקין.... בקיצור, הוא קולט על הארון שלידי טוסטר שמישהו שהתחרר קנה לנו למשרד כמתנת-שחרור. הטוסטר מעלה אבק ואף אחד לא משתמש בו! הרס"ר: "חייל! מה זה הדבר הזה?!" אני: "טוסטר הרס"ר, מתנת שחרור מחייל שהיה שייך למשרד פעם". הרס"ר: "בשביל מה אתם צריכים טוסטר?! מה הבעיה עם החדר-אוכל?!" אני: "אין בעיה הרס"ר, אבל לפעמים אם נשארים עד מאוחר או סתם רוצים אוכל מהבית נחמד שאפשר לחמם אותו לפני". הרס"ר: "טוב, לא מעניין אותי, אל תזיין ת'שכל, הטוסטר מלא אבק!" אני: "הרס"ר זה בגלל השרב שהיה נכנס מלא אבק למשרד!" (
) הרס"ר: "חייל! אל תתעסק איתי! תפוס את הטוסטר וזרוק אותו לפח! עכשיו!" וכך הלכו להם 300 ש"ח לפח בגלל כמה יציאות מטומטמות שלי.....
לא נורא במילא אף אחד לא השתמש בטוסטר!
לילה טוב!

סיונתו

New member
כן

אבל הכי כיף זה שאפשר לצחוק עליהם אח"כ עוד, ועוד, ועוד, ועוד....

humint

New member
../images/Emo2.gifאין לך מה לפחד! ../images/Emo18.gif

על זה בדיוק נאמר: "כלב נובח לא נושך"!
=

Starving Marvin

New member
"אומרים שכלב נובח לא נושך..."

"בטח לא נושך, כרגע הוא נובח! יסיים לנבוח, יקרע לך ת'תחת." -רועי לוי.

LordNor

New member
גם לי היה מקרה מצחיק ../images/Emo13.gif

היה לנו מסדר במגורים וכולם על הבוקר החליטו לדפוק ברז (שמירות,תורנויות עבודות רס"ר כל דבר שאפשר לעלות בראש) ואני מוצא את עצמי מקבל את הרס"ר בכניסה לחדר... והדו שיח הוא כזה: הרס"ר: בוקר טוב! מה שלומך? איפה כולם? אני: בסדר גמור, אחד בשמירות, השני בתורנויות... הרס"ר: אל תמשיך, הבנתי... שיהיה לך יום טוב ביי

סיונתו

New member
חחח...

אני מקווה שאני לא יהיה מול כאלה יותר מדי יש לי מזה... חוסר טאקט...במקרים כאלה....

איזה אחד שאני מכיר סיפר לי

שהרס"ר שלו אמר ליחידה שלו (בתוך חיל חימוש) את הדברים הבאים: "חייל! קח את המגרפה, רוץ למקרפ"ר, תן את זה לרב"טית, ואחר כך תבקש ממנה שתיתן לך לב"ת" חייל: "מה זה לב"ת?" רס"ר: "ליקוק בתחת, עוף כבר" ועוד משהו: "חוק חדש בבסיס, מכיוון שיש לנו גינה חדשה ליד המשרדים, מי שדורך בתוך הגינה מקבל אצלי חצי שעה עבודת רס"ר, לשתול פרחים חדשים שיהיה לש"ג יפה בעיניים" הש"ג: "איזה פרחים, הרס"ר?" רס"ר: "בשבילך מריחואנה"

למעלה