היי לכולם !../images/Emo142.gif
יצא לי היום לראות את התוכנית של דב אלבוים בטלויזיה ואמנם הוא לא דיבר על תזונה אבל האורח שלו היה חוקר מומחה בתחום הטעם והריח (אחלה מקצוע) והדיון מאד עניין אותי, דיברו על החושים, הקולטנים, השמחה למתוק כבר בתינוק בן יומו ואפילו בן השעתיים, הטעם הנוסף- אוממי, תערובת ריחות יחודית שלא שוכחים - העוגיות של סבתא, ועוד. נדמה לי שיש שידור חוזר היום ב-20:30 בחינוכית. קצת מדעי ופילוסופי אבל בהחלט נחמד. חוץ מזה, רציתי להמליץ על תבלין אבקת בצל של מקורמיק שאני מוסיפה פחות או יותר לכל הבישולים ואפילו לפשטידות (ובשקט בשקט....נורא טעים בשניצל), ואם כבר בתבלינים עסקינן - מישהו יודע מה עושים עם סומאק? הבנתי שטוב לסלטים, אבל אשמח לשמוע עוד פרטים. וגם - אם למישהו יש מתכון לפרוזן יוגורט או כל סורבט\ גלידה ללא חלבונים ומעט שמנת אני מאד אשמח כי מכונת הגלידה שקניתי בחורף עומדת מיותמת, ולעת עתה רוב הקינוחים הקפואים שיש לנו בבית זה גביעי "גמדים" שתקועות בהן כפיות. שיהיה לכולם טוב לי לי
יצא לי היום לראות את התוכנית של דב אלבוים בטלויזיה ואמנם הוא לא דיבר על תזונה אבל האורח שלו היה חוקר מומחה בתחום הטעם והריח (אחלה מקצוע) והדיון מאד עניין אותי, דיברו על החושים, הקולטנים, השמחה למתוק כבר בתינוק בן יומו ואפילו בן השעתיים, הטעם הנוסף- אוממי, תערובת ריחות יחודית שלא שוכחים - העוגיות של סבתא, ועוד. נדמה לי שיש שידור חוזר היום ב-20:30 בחינוכית. קצת מדעי ופילוסופי אבל בהחלט נחמד. חוץ מזה, רציתי להמליץ על תבלין אבקת בצל של מקורמיק שאני מוסיפה פחות או יותר לכל הבישולים ואפילו לפשטידות (ובשקט בשקט....נורא טעים בשניצל), ואם כבר בתבלינים עסקינן - מישהו יודע מה עושים עם סומאק? הבנתי שטוב לסלטים, אבל אשמח לשמוע עוד פרטים. וגם - אם למישהו יש מתכון לפרוזן יוגורט או כל סורבט\ גלידה ללא חלבונים ומעט שמנת אני מאד אשמח כי מכונת הגלידה שקניתי בחורף עומדת מיותמת, ולעת עתה רוב הקינוחים הקפואים שיש לנו בבית זה גביעי "גמדים" שתקועות בהן כפיות. שיהיה לכולם טוב לי לי