היי לכולם!!

היי לכולם!!../images/Emo151.gif

מה שלומכם? אני אחות של gaia20 וסתם רציתי לראות מה העינינים פה... אז שיהיה לכם סוף שבוע נחמד ומקסים! והכי חשוב:[URL='http://'] קחו ת´חיים בקלות[/URL]
בהההה בייייי!

זאבית

New member
הי דובדבן../images/Emo39.gif

איזה נחמד שנכנסת להגיד שלום, ואת צודקת - את החיים צריך לדעת לקחת לפעמים בקלות....... שנתראה כאן הרבה, עדית

gaia20

New member
א-ח-ו-ת-י-!!!!../images/Emo24.gif

סופסוף רואים אותך כאן, קצת נטשת אותי לאחרונה! אני רוצה חיבוק-דב
......

ל3

New member
שלום דובדבן

טוב אז אם את אחות של גאיה אז את בטח מקסימה כמו אחותך. שמחה שהחלטת לבקר אותנו. ספרי לנו קצת על עצמך- בת כמה? מה את עושה בחיים? וכו´. בכל אופן, אחותך היא בנאדם נפלא ( אבל את כבר בטח יודעת את זה)

אממממ....

אני בת 14 וחצי וכרגע אני מתעסקת בלהתפלל שתיהיה שביתה ואני לא אצטרך לחזור לילמוד ביום ראשון...
... ואני גם מנהלת את הפורום סוכרת! עד כמה שאחותי היא בן אדם נפלא, תנסי לחיות איתה את... מכה! לא סתם...בצחוק...!!!!!!
מאחלת לכולכם הרבה בריאות ואושר... תיזכרו שאפילו ביום הכי קודר השמש תמיד נמצאת איפשהו...

ל3

New member
אני רואה

שהנהלה זה קטע משפחתי אצלכם הא?
בכל אופן, כל הכבוד. גם אבא שלי הוא חולה סכרת והוא ממש לא מאוזן( הוא מסתובב עם ערכים שמגיעים אפילו ל400) הבעיה עם אבא שלי זה שהוא אדיש. הוא אוכל מה שבא לו ולא לוקח את הזריקות והכדורים באופן קבוע. לא משנה מה אנחנו נגיד לו ו הרופאה והאחות הוא פשוט מזלזל ואני כבר הרמתי ידיים. לגבי השביתה, אני חושבת שעדיף שתתחילו את הלימודים בזמן רק מהסיבה שאחר כך תצטרכו להשלים את הימים על חשבון חופשים לא? בכל אופן, אני מאחלת לך שנת לימודים פורייה והצלחה בכל שלך,שירי

gaia20

New member
דובדבנית קטנה....

היה לך מספיק חופש, ומספיק שיגעת את כולם, עכשיו לחזור כבר ללימודים שלך!!!

אחותי....

לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה לא רוצה ולא רוצה וחוץ מזה מגיע לך שאני ישגע אותך, זה התפקיד שלי בתור אחות קטנה וחמודה!!

למעלה