היי לכולם

נושנושי

New member
היי לכולם ../images/Emo23.gif

היי הנה אני מעדכנת את כולם מה עובר עליי אחרי הניתוח אז אני כבר 5 ימים אחרי הניתוח וכמו שאמרתי היה לי סיבוך של בקע בסרעפת לכן הכאבים שיש לי הם עזים ביותר אני כמעט שלא אוכלת כלום חוץ מנוזלים ואשל לא מרגישה רעב אבל מרגישה כאבים היסטריים אז למי שיש עיצה מה לעשות נגד הכאבים חוץ מאופטלגין טיפות אשמח לקבל את העיצה כמה שאני מקווה שכול הכאבים שאני סובלת עכשיו יהיו שווים בהמשך שאני יראה את התוצאות איזה כייף שיש פורום שכזה שאפשר לשפוך את הלב מבטיחה עדכונים בהמשך נשיקות וחיבוקים לכולם נושנושי

רוייקו

New member
נושנוש, לא ראיתי קודם בהודעותיך

שעברת ניתוח משולב לתיקון בקע סרעפתי ולקשירת הקיבה. עצם הניתוח לקשירת הקיבה כואב בפני עצמו אבל כפי שאומר עמיר סולד (שאגב, מנהל פורום כירורגיה לפרוסקופית בוואלה!) - הוא מציע להתאזר בהמון סבלנות, סבלנות שתספיק לכמה חודשים. זה באמת גורם לתחושה לא נעימה (בלשון המעטה..) היכן נותחת ועל ידי מי ?

נושנושי

New member
היי רוייקו

את הניתוח עברתי בוולפסון על ידיי פרופ חרוזי +ד"ר קייזר בנוגע לבקע הסרעפתי לא ידעתי מראש שאני סובלת מזה אלא במהלך הניתוח גילו לי את זה ואז החליטו לתקן גילו לי אחרי הניתוח יום למחרת

רוייקו

New member
הניתוח היה בלפרסקופיה ?

היום משתדלים לבצע את מרבית השילובים של קשירת הקיבה ותיקון הבקע הסרעפתי בלי לפתוח את הבטן.

רוייקו

New member
ברור שלא מפחית מעוצמת הכאבים

ניתוח הוא ניתוח לכל דבר !!! אגב, איך את אוכלת ?

נושנושי

New member
אני.........

כמעט ולא אוכלת כלום חוץ מאשל אחד ליום וגם את זה אני דוחפת בכוח כי יש לי בחילות נוראיות ואני לא רוצה להקיא וגם יש לי כאבים אז אין לי בדיוק חשק לאכול

למעלה