היי לכולם...
אני צריכה עזרה ממש קטנה..

PRINCESS GINA

New member
היי לכולם...../images/Emo24.gif אני צריכה עזרה ממש קטנה..

יש לי תמונה משני חצאי כתבה, וכשניסיתי לחבר אותם לתמונה אחת ראיתי שהגוונים של הצילום לא אחידים
אני אשמח אם מישהו יכל לאחד לי את שני חצאי התמונה ולטפל קצת באחידות הגוונים שלה, כי אני לא בטוחה שאפשר גם לחדד אותה..אז רק לטפל בגוונים
אני מצרפת לפה את שני הקבצים, ותודה רבה לכל מי שיעזור!

PRINCESS GINA

New member
אהה..אין צורך בכתוב למטה ../images/Emo9.gif

אגב, אשמח אם בנוסף לגרסה בצבע, תוכלו לעשות אחת בשחור לבן
תודה

PRINCESS GINA

New member
וואו זה נראה הרבה יותר טוב ../images/Emo45.gif

אם זה יהיה שחור לבן אז יראו פחות את ההבדלים בצבע?

PRINCESS GINA

New member
זה נראה מצויין! תודה רבה../images/Emo24.gif

בתחלה הסריקה נראתה לי כל כך גרועה שהייתי בטחה שלא יצא מזה כלום, אבל כמו תמיד- הופתעתי!
אני לא אבקש יותר מזה
זה גם ככה יות ממה שציפיתי
תודה רבה.. אגב רק שאלה בכללי... יש תוכנה כלשהי שיכולה לחדד תמונות באיכות כזאת ? כלומר למחוק מהתמונה את הפסים או את המשבצות שיש על תמנות מעיתונים?

NLO

New member
שמח שאהבת. ../images/Emo140.gif

את מתכוונת מלבד פוטושופ? יש מגוון תוכנות בטאגליינס, חלק יעילות יותר וחלק פחות. לא ממש משהו שאני יכול להמליץ עליו מנסיון. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1858&MessageId=106861003 אגב, העניין פה הוא לא חידוד התמונה אלא העלמת חלק מהצבעים\גוונים שהרכיבו את הנקודות במקרה הזה.

PRINCESS GINA

New member
אהה..הבנתי ../images/Emo13.gif וזה באמת אפשרי?

אני תמיד חשבתי שלא בגלל שאם זאת תמונה מעיתון שהוא לא על דף חלק, זה פשוט לא יכול להראות אחרת!
אני שמחה שחידדת לי (תרתי משמע) את העיניין...אני אסתכל עכשיו על כל התוכנות שמופיעות בקישר ואבחר אחת קלה יחסית (כי אני ופוטושופ בכלל לא חברים) יש תוכנה פשוטה כחלק מחלונות שיכולה רק להפוך את התמונה לשחור לבן? (בצייר הכי פשוט אפשר לעשות רק נגטיב..) תודה רבה

למעלה