היי לכולם
ה-ת-ג-ע-ג-ע-ת-י!!

RomiVais

New member
היי לכולם ../images/Emo24.gif ה-ת-ג-ע-ג-ע-ת-י!!

אני יושבת לי ב"חנות אינטרנט" או איך שקוראים לזה...
קפה אין פה, אבל הכי חשוב - אינטרנט - יש!!
פשוט לא יכולה כבר בלעדיכם.
אמרתי ל"רופא" של המחשב שלי שאני בקושי נושמת בלי המחשב, כך שהוא חייב להקדים את ה"טיפול" במחשב שלי.
הוא אמר שינסה אך לא יכול להבטיח וזה יכול לקחת משהו כמו שבוע ימים. הבעיה היא בכרטיס המסך ונאלצו לשלוח את המחשב לצפון. על פי התאוריה שלי, שולחים את זה ברגל הלוך חזור... אחרת אי אפשר להסביר את כל הזמן שזה ייקח.
בכל מקרה הנה מצאתי פיתרון זמני ואני מקווה שאני אספיק להגיע לכאן לפחות פעם ביום. מה שלום כולם? אני רוצה לספר לכם שהתקבלתי לעבודה שכל כך רציתי ומחר אני מסיימת לעבוד בעבודה הנוכחית. אני ממש ממש מאושרת ושמחה עד השמיים!!!
אבא שלי עבר אתמול ניתוח קצר ביד, דבר שהחזיק את אמא שלי מעט על קוצים במהלך היום, אבל היא מרגישה טוב ומוסרת ד"ש חם!!
אני אתחיל להתעדכן בכל מה שהיה פה בימים האחרונים ומקווה שאספיק הכל. שיהיה לכולם ערב נפלא ביותר אוהבת רומי

אושרת ק

New member
היי

שמחה לשמוע שהתקבלת לעבודה שרצית ולאחל לך בהצלחה בה, לגבי המחשב, לפי דעתי המציאו את המכונה הזאת כדי שתשגע אותנו עם כל התקלות שניתן לימצוא בה, איחולי רפואה שלמה לאביך ואמך אוהבת אושרת

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif רוב תודות אושרת!!!! ../images/Emo24.gif

מודה לך מקרב לב!!!
המחשב הוא בהחלט צרה!!! אבל צרה ממכרת
אני אישית ממש מכורה ודיי קשה לי בלי המחשב, אבל שמחה שיש גם באילת פחתרון חלופי. המקום שבו אני כרגע הוא חדש וממש נחמד!!! אפשר להתמכר גם לזה, רק בלי הנוחיות של הבית
(צוחקת...) מה שלומך אושרת? עדיין לא התעדכנתי בהכל... שיהיה לך אחלה ערב והמשך שבוע נעים רומי

רחלית

New member
גם א נחנו התגעגנו

אני שמחה לשמוע שהתקבלת לעבודה שרצית - שיהיה בהצלחה אני מקווה שאביך מתאושש

RomiVais

New member
../images/Emo23.gif תודה רבה רחלית ../images/Emo23.gif

מודה מקרב לב על האיחולים והכל. אבי אכן מתאושש במהרה. זה היה ניתוח פשוט ביותר בגיד של יד שמאל. הבעיה היחידה היא זה שהוא שמאלי, אבל הוא הגבר היחיד בבית (ואנחנו 3 נשים)וזוכה להמון פינוקים... אז מי לא יבריא מהר ככה?
מה שלומך רחלית? מה חדש? אני מקווה שהכל בסדר!! שיהיה לך ערב נפלא ביותר אוהבת רומי

אורית...2

New member
הי רומי !!!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

שמחה לראות אותך איתנו שוב .... ועוד יותר בשבילך על העבודה החדשה ???? תוכלי לגלות מה זה ??? רק אם את רוצה ....את ממש לא חייבת.... איזה כיף שיש את החנויות (או בתי קפה???) עם האינטרנט... קיבלתי אתמול את החשבון של הבת שלי ..של חודש....(אני המשלמת..) לא נורא , לשמוע (להתכתב) ממנה , כל יום ...שווה כל שקל ! עכשיו היא בנפאל והיא רומזת לי שהיא מאוהבת במקום הזה ....חסר לה שהיא לא חוזרת הביתה .... ביי ומקווה שהטכנאי יסדר לך מהר את המחשב שלך !!!

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif אוריתוששששש ../images/Emo24.gif

גם אני שמחה להיות פה שוב איתכם, גם אם זה לא לעוד הרבה זמן... אנסה לחזור מחר!!! העבודה החדשה היא בבנק לאומי, בתור טלרית. זה ממש לא סוד - להיפך - אני דיי גאה בעצמי
מזל שיש את חנויות האינטרנט. זה דבר דיי חדש באילת. אבל ממה שאני רואה פה - מאוד מבוקש!!!! אל תדאגי - אני בטוחה שהבת שלך מאוהבת במקום - אך בכל מקרה תחזור הביתה!!!!!! שיהיה לך ערב נפלא נשיקות רומי

RomiVais

New member
שכחתי להגיד לכם.....

שאם מישהו מכם שלח לי מייל בימים האחרונים - סביר להניח שלא קיבלתי אותו כי יש לי בעיות עם המייל. איתכם הסליחה ואני מקווה שתוכלו לשלוח לי שוב ברגע שיחזור אלי המחשב. אני אמשיך פה מחר, לפחות אנסה!!! ערב נפלא ולילה טוב לכולם אוהבתתתתתתת רומי

bali

New member
מנהל
רומי, תתחדשי על העבודה! ../images/Emo24.gif

גם אני התגעגעתי אליך... תמסרי לאמא שלך ד"ש חם בחזרה. גם אני מצאתי היום סוג של עבודה חדשה שממש מרגשת אותי. אמא שלי מכירה טוב בעלת בית קפה-מסעדה בירושלים ואני חובבת בישול וקונדיטוריה והחלום שלי הוא לפתוח קונדיטוריה משלי בבוא היום, והיום היא סידרה לי מעין "התמחות" בבית קפה הזה. אולי לא תמורת כסף אבל מה שאני יכולה ללמוד שם שווה יותר מכל הכסף שבעולם! אז ביום שני בבוקר אני מתייצבת שם.
ענבל.

RomiVais

New member
רוב תודות ענבלי, ובהצלחה גם לך! ../images/Emo13.gif

אני ממש שמחה בשבילך. הניסיון ומה שאפשר ללמוד לפעמים, בהחלט שווה מכל הכסף שבעולם. אני מסכימה עם זה במאת האחוזים. מאחלת לך ים של הצלחה אני בטוחה שיהיה לך כיף ונעים ואין לי ספק שהחלום שלך יתגשם בבוא היום - העיקר שתאמיני בכך - ובעצמך. שבוע נפלא רומי

bali

New member
מנהל
תודה גם לך. מחר היום הגדול! ../images/Emo13.gif

bali

New member
מנהל
אז ככה...

היה נפלא, כייף חיים ממש. עזרתי לבשל, למדתי המון דברים חדשים, קיבלתי חולצה כזו של שפים, לבנה עם כפתורים באלכסונים וצווארון סיני כזה, כולם היו נורא נחמדים ואם יהיו להם עבודות פנויות שאני מתאימה להן, הם יקראו לי. חוצמזה אני מוזמנת להסתובב להם במטבח ולעזור מתי שבא לי.
ואיך העבודה שלך יקירתי? יום נעים- ענבל. נ.ב. היום יש לי MRI. אחלו לי בהצלחה...

@diver

New member
שלום לרומיל´ה ../images/Emo24.gif

שלום לך נסיכה רומנטית בעלת לב גדול שכמותך זה שמצאת עבודה כלבבך זה טוב מאד כי בעצם אנחנו רוב היום בעבודה וזה טוב להיות היכן שרוצים וחס וחלילה גם נהנים מהעבודה...... (רוב היום=רוב השעות שאנו ערים בהם) באיזה תחום העבודה ? ספרי קצת אגב היכן ה"אינטרנט קפה" באילת ???? אני מקווה שתכתבי את הכתובת על מנת שנוכל גם לגלוש משם כשנבקר באילת... חסרת לנו , ברוכה השבה לכור מחצבתך... מהאח הגדול
קובי

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif קובי יקר ../images/Emo24.gif

אני נידהמת מהמילים שלך: "שלום לך נסיכה רומנטית בעלת לב גדול שכמותך..." וכמובן כרגיל - מסמיקה
ואיך אתה יודע שככה אני?
זה ממש נכון שחשוב למצוא עבודה שאוהבים. זה הדבר הכי חשוב מבחינתי, כי אני אוהבת לאהוב את מה שאני עושה - ככה כיף לקום בבוקר ומתהלכים כל היום עם חיוך מהלב.
תחום העבודה הוא בבנק. בתפקיד טלרית. חנות האינטרנט היא בתחנה המרכזית, אבל זה שגיליתי לך את הסוד אני מקווה שלא אומר שאני לא אזכה להכיר אתכם כשתגיעו לכאן...
חסרתם גם לי ואני אכן מנסה להגיע לכאן כל יום עד שהמחשב יתוקן... שבוע נפלא ביותר רומי

למעלה