היי לכולם!
קניתי את האלבום!

smgfan

New member
היי לכולם! ../images/Emo24.gif קניתי את האלבום!

החדש Fijacion Oral vol 1!!! כבר לפני יותר משבוע - עלה לי 70 ש"ח!
מה אני אגיד עליו? אלבום נורא נחמד בינתיים, יותר טוב לדעתי מ-LS - שאקירה קצת שונה - יותר בוגרת, יותר שלווה. הראגשות באלבום הזה פשוט עפים מכל הכיוונים!! המועדפים עליי בינתיים: La Pared - שיר מדהים!!! פשוט מדהים!! אין עליו! המוזיקה! השירה!! חבל"Z! La Tortura - הסינגל המוכר לנו, קצבי ומרקיד. En Tus Pupilas - הקטעים בצרפתית יפהפיים והמוזיקה שם פשוט רומנטית ומרגיעה כל כך. No - שיר עם קצת כאב, לא? בכל מקרה ממה שהספקתי להכיר הפזמון נורא יפה ומסתלסל טוב - שאקירה מביעה הרבה רגש דרכו. Para Obtener Un Si - בוסה נובה חמוד מאוד. משהו קצת יותר לטיני מכל השאר שיש בדיסק, פשוט ביותר ושאקירה יודעת לשיר אותו רצוי לציין!
(La Pared (Version Acustica - קצרה מדי לטעמי, המינוס היחידי. חוצמזה מההממת! Dia Especial - שיר נורא נרגיע. מלא תקווה והשירה ברקע של גוסטבו סראטי משתלבת מעולה עם שאקירה. מקסים. Lo Imprescindible - פזמון נורא יפה. מדבק. מוזיקה נוקשה ומתכתית אהבתי אותה. Escondite Ingles - שיר הרוק היחידי באלבום! הצצה אחורה לשאקירה של פעם, שיר שזורם נורא עם רוק כמו ששאקירה יודעת לעשות!
השירים היחידים שמזכירים את שאקירה של פעם הם: escondite ingles, no. ציון כללי: 4 כוכבים.

Moor 87

New member
קודם כל תתחדשי!!

מה עם DIA DE ENERO איך אפשר לשכוח?? escondiste ingles לא נשמע בדיוק כמו רוק.. זה מן סגנון שונה כזה אבל זה בהחלט לא רוק אני אברר בדיוק מה הוא.. חוץ מזה הביקורת שלך די דומה לשלי רק שאני כבר לא מתלהב מ LA PARED כל כך וממש לא מתחבר ל OBTENER UN SI..

perrinat

New member
תתחדשי../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

אני מניחה שזה 4 כוכבים מתוך 5, לא?

MikeR

New member
איזה 4?! 5!

[מתוך 5 כמובן] רינת ראית אתמול? ראיתי רק את WW ואח"כ נרדמתי..אוף! מישהו צילם או משו? אבל למה היא שרה בפלייבק...טוב לא נורא. אהבתי איך שהיא 'דיברה' בצרפתית..חח "Merci Beaucoup", "Je ne parle pas le francais" ועוד משו קטן..שכחתי

smgfan

New member
תודה לכולם! ../images/Emo24.gif

זה באמת 4 כוכבים מתוך 5
(בינתיים....) Escondite Ingles זה רוק-רטרו אם אני לא טועה - אני עוד צריכה כמה האזנות נוספות. אלבומים של שאקירה הם לא קליטים על ההתחלה.

perrinat

New member
ולגבי הכוכבים-

אני הייתי נותנת 9 מתוך 10, כש-DELL הוא 9.5 מתוך 10!

למעלה