היי לכולם!

heavenly girl

New member
היי לכולם! ../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif

ראיתי אתמול בקולנוע את "מים אפלים". היה דווקא נחמד. ציפיתי לסרט הרבה יותר גרוע,מאחר וממש לא אהבתי את "הצלצול" למיניהם,ואני בכלל לא אוהבת סרטים בסגנון כזה,עם רוחות,דמיונות וכ'ו. ברצוני לומר ש"מים אפלים" הוא מעין שילוב של "משחקים נסתרים"-בגלל שגם ססי מוצאת לה חברה דמיונית,כמו שהילדה במשחקים נסתרים דמיינה לה את צ'ארלי-שהיה בעצם אבא שלה,רוברט דה-נירו. החצי השני בשילוב זה "הצלצול 2"(את החלק הראשון לא ראיתי)-כי יש את המפלי מים מהתקרה ומכל מקום-מים שחורים. עכשיו,רציתי לשאול כמה שאלות על נקודות קטנות שלא הבנתי בסרט: האמא,דליה,היו לה הפרעות-נפשיות שהיא כל-הזמן דמיינה את אמא שלה? כאשר דליה אמרה לנטשה,בסצינת האמבטיה,שהיא מבטיחה שתהיה אמא שלה לעולמים,למה היא התכוונה? אני הבנתי שהיא בעצם ידעה שהיא תמות,ואז היא באמת יכולה להיות אמא שלה לנצח,כי שתיהן בעצם רוחות. אני צודקת? וגם,איך בעצם דליה מתה? בגלל נהרות המים השחורים שנפלו עליה? מי היו בעצם 2 הנערים האלה שהציקו לה והבהילו אותה במשך כל הסרט? ומה בעלה(הגרוש שלה,יותר נכון)דיבר איתם במסעדה? מי זו בעצם נטשה? סתם ילדה שגרה באותו בניין,בדירה מעל דליה וססי שהמנקה בניין התרשל,ולא סגר את הדלת לעליית-הגג,ואז היא הגיע לשם,עלתה על המיחם הגדול הזה,ונפלה פנימה? אני לא יודעת את זה נכון מה שכתבתי,אני פשוט רוצה לדעת בוודאות את העלילה,הסוף וכל פרט קטן שתוכלו לכתוב לי! אני ממש שונאת את זה שאני לא מבינה סרטים,או את הסוף שלהם,במיוחד אם מדובר בסרטי-אימה!

montu

New member
אוקי.. ../images/Emo58.gif

דבר ראשון גם אני נורא אהבתי את הסרט הזה.. נורא דומה לצלצול אבל לדעתי הוא עולה עליו די בהרבה.. בטח יותר טוב מהצלצול 2.. טוב זאת לא כזאת בעיה
אוקי, עכשיו לשאלות.. לדליה לא בדיוק היו הפרעות נפשיות.. היא פשוט הייתה ממש בלחץ כל הזמן הזה.. אני לא בטוח למה היא ראתה את אמא שלה.. נראה לי אולי נטשה גרמה לה לראות את זה כדי שהיא תיזכר מה קרה לה... כי לשתיהן קרה מקרה דומה. שדליה אמרה לנטשה שהיא תהיה אמא שלה, אני לא ממש חושב שהיא ידעה שהיא תמות אלא פשוט היא הייתה בהיסטריה כי הבת שלה הייתה לכודה יחד איתה.. קצת קשה לחשוב בהיגיון במצבים כאלה.. אממ לפי מה שאני זוכר היא מתה מטביעה.. נטשה גרמה למים להציף את כל החדר והיא פשוט טבעה..ומתה..
הנערים הם סתם שני אממ חולגנים חח מהבנין.. לא קשורים לנטשה או משו.. בקשר למה שדליה דיברה עם הגרוש שלה במסעדה.. אני ממש לא זוכר.. נטשה זאתי ילדה, שההורים שלה נטשו אותה והיא נפלה ומתה בדוד מים.. דומה לסמארה.. היא טבעה ועכשיו היא מחפשת אמא.. זה הכל
בסך הכל אני ממש אהבתי את הסרט הזה

למעלה