היי לכולם

נאן

New member
היי לכולם../images/Emo24.gif

(סליחה מראש לגברים כאן.) מישהו מהבנות התנסתה בזלודקס ובטומוקסיפן?הזריקה הראשונה יצאה לדרך... אשמח לשמוע רשמים. ותכינו מזודה נאנוש יוצאת בחודש הבא על קו העמק-רמבם(יש עיצות)? לא לפני עוד איזה ניתוחון בתאום השני שלי.. קללת התאומים? זה כבר מצחיק אפילו אותי. משהו שאל אותי ומה יהיה עם ימצא גם שם... אז עניתי ככה בלי בושה. יש סימטריה בעולם לא? ואולי פתחתי חוש הומור מקברי? שאני במצב הזה יכולה לצחוק על עצמי. טוב הומור אף פעם לא הזיק רק הוסיף... שבת שלום נאנוש

אחשל

New member
היי נאן ../images/Emo140.gif

אני מבין שאחרי כל ההתלבטות - החלטת
... אני מאחל לך טיפול קצר, קל, ומוצלח...
ניר

היי ננוש../images/Emo24.gif

אני לוקחת טמוקסי מעל 3 שנים ללא בעיה מיוחדת,מקווה שהתאום בסדר,מחזיקה לך אצבעות.

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif

אז לא הייתי כאן כל סופהשבוע ביליתי לי במחוזות האהבה חזרתי וקראתי וכל שאני יכול לתת זה
ולהחזיק לך אצבעות
שרון

היי נאנושה, שבוע טוב לך יקירה

מדבריך הבנתי שהחלטת, אני מקוה שההרגשה עכשיו, לאחר ההתלבטות, יותר טובה. מה זה אומר הטיפול הזה? נסיעות יומיומיות? ספרי לי נאנוש, רוצה לדעת מה קורה איתך. חיבוק, חמודה איילת האביב

נאן

New member
../images/Emo141.gifהיי איילת

האונקולוגית החליטה ובעצם המאבק לשמר את השחלות למען הריון בעתיד נגמר. התרופות האלו זה בעצם עיקור זה הורמון שלא נותן לשחלות להפיק אסטרוגן ופרוגסטרון. מזה שוקי אוהב לשגשג. זו זריקה לבטן מתחת לפופיק פעם ב4 שבעות וממנה נכנסים לגיל המעבר. התרופה השניה קוטלת את התאים של שוקי זו תרופה כימו למשך 5 שנים כל יום. והקרנות זה יהיה 8 שבועות חמישה ימים בשבוע. אז אני אהיה על קו העמק-רמבם. אם התשובה הגנטית תחזור חיובית ואני נשאית יורידו את השחלות.ואז אין צורך בזריקות. אז בכלל לא היה צורך בכל הדיונים שהרופאים עשו עם היו מבצעים את הבדיקות. ומסכמים בניהם עם האונקולוג. בן אדם הולך לאיבוד בין כל הרופאים בין כל הדיעות לפעמים. והזמן אוזל. נעלם לי האיימל שלך מוזמנת ליצור קשר. נאנוש

מלמלה

New member
כן אני

פשוט לא התפנתי לענות ורק היום...... נכון זה באמת זורק לגיל הבלות ודי מתסכל אבל יש גם יתרונות... 8 שבועות זה המון....גם אני קיבלתי בונוסים בביקורי ברמבם עלי הזריקה הראשוניה עברה מאוד קשה נפשית בעיקר ואח"כ זה סתם טרטור שעוד לא נגמר כהכנה נפשית - בזריקת הזולדקס יש שני מינונים 1 נמוך המתאים לפעם בחודש השני גבוהה מתאים לפעם בשלושה חודשים ורשום לגברים בלבד ולכן לא אפשרו לי לקבל ואני נאלצת כל חודש לקבל את הזריקה הזו..

זלודקס והומור ../images/Emo9.gif

שניהם סוגים של תרופות מן הסתם. אני התנסיתי בראשון ואת השני לא כל כך מבינים (הבריאים בעיקר) קיבלתי שתי זריקות - אלו שמקבלים פעם בשלושה חודשים. זריקה לא קטנה ישר לבטן. אני חושבת שהמחט יותר כואבת מהזריקה עצמה. אחרי זה תופעות של גיל המעבר שחוויתי, לא זוכרת גלי חום אבל כן מצבי רוח והפסקה של המחזור, אבל אם להסתכל על הצד החיובי - חיסכון עצום באמצעיי מניעה. והומור.. אף פעם לא מזיק ואפילו להיפך. וכמה שיותר - יותר טוב. כי גם בכי וגם צחוק הם סוג של שחרור אנרגיה ולשניהם אפשר למצוא מתנדבים שישתתפו יחד איתך אבל באופן אישי אני מעדיפה לקום בבוקר עם לסת כואבת מאשר עם עיניים נפוחות. אני חושבת שאחד הדברים הכי גדולים שגיליתי אחרי הטיפולים והמחלה וכל מה שקשור, שככל שהזמן עובר, שום דבר לא חשוב, שום דבר לא יכול להוות משקל כבד מדי או מעיק מדי. פתאום הכל סבבה ואחלה (גם החומוס) והכל מותר - מותר לבכות, מותר לצחוק, גם על סרטן, גם על טיפולים, גם על הזקנה שעקפה אותי בקופת חולים כי היא הרי זקנה חולה ואני צעירה בריאה (עם קרחת.. נו, הנוער של היום..). פתאום גיליתי ששום דבר לא שווה באמת להתרגז בגללו. שיהיה לנו שבוע מצוייןןןןן!!! (ואני מאמצת אייקון)
גלי

למעלה