היי לכולם הנני חדשה אפשר להצטרף אליכם?????????
מ מאמנת כושר New member 27/12/02 #1 היי לכולם../images/Emo24.gif הנני חדשה אפשר להצטרף אליכם?????????
ח ח ו צ נ י ת New member 27/12/02 #3 היי מאמנת../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לפורום. רק אותי אל תכניסי לקצב... אני אוהבת רילקססס חחחחח
T tairon New member 27/12/02 #4 יש לי התכווצותתתתת שרירים.. סתאם ברוכה הבאה לפורום שיחות.... שמחים על כל הצטרפות.. אולי תעשי לנו איזה מרתון לילי אירובי.. חחחחחחחחחח וואי אני רק מדמיין את זה ונקרע מצחוק.. אוגי בוא לפה אל תברח... ההוא שומייע אירובי חושב שולחים אותו לאיזה אי שנקרא רובי
יש לי התכווצותתתתת שרירים.. סתאם ברוכה הבאה לפורום שיחות.... שמחים על כל הצטרפות.. אולי תעשי לנו איזה מרתון לילי אירובי.. חחחחחחחחחח וואי אני רק מדמיין את זה ונקרע מצחוק.. אוגי בוא לפה אל תברח... ההוא שומייע אירובי חושב שולחים אותו לאיזה אי שנקרא רובי
מ מאמנת כושר New member 27/12/02 #5 חברה אל חחש אני גם יודעת ללמד יוגה ומדיטציה זה נישמע פחות מפחיד????????????
י ישנוני מתעורר New member 27/12/02 #8 ../images/Emo65.gif מכבי חיפה ברררררר כושר, יוגה, מעולה מה צץ מכבי חיפה, אני, עם ביתר ירושלים, ברוכה הבאה מאמנת, }{
../images/Emo65.gif מכבי חיפה ברררררר כושר, יוגה, מעולה מה צץ מכבי חיפה, אני, עם ביתר ירושלים, ברוכה הבאה מאמנת, }{