היי לכולם

ורד *

New member
היי לכולם../images/Emo24.gif

הלילה חזרתי משבועיים טיול בעיר הפתויים והחטאים העולמית, ה-עיר ללא הפסקה האחת והיחידה שאני מכירה, ולמרות הכל חזרתי 3 ק"ג פחות!!!!!!!!! וטעמתי מהככככככל....אוכל סיני, ואוכל מקסיקני, ושלא לדבר על המבורגר אמריקאי ענק, ומאכלי ים, ודים סאן, ואוכל קוריאני ואיטלקי וסושי ומוצי וקוצי, ועוד ועוד ועוד, בהתחלה אוכלים עם העיניים ומזמינים מהכל ואח"כ כשזה לא עובר משאירים בצלחת תשעים אחוז מהמנה, וכולם שואלים מה קרה, וכמובן שאומרים שזה בזבוז ומיד מתנפלים על המנה היתומה ומחסלים אותה כמו שדגי פירנאה מחסלים מישהו שנפל למים. אני גאה בעצמי!
את כולכם ובאמת שהפורום היה חסר בתקופה הזו. ורד.

gal33

New member
אח! איזה חשק עשית לי לחו"ל, השילוב

האולטימטיבי של חופשה, הנאה, אכילה והורדה במשקל. היית באמסטרדם??

פעמיים../images/Emo3.gif

הפעם הראשונה הייתה כתחנת עצירה בדרך לדרום אמריקה שכהייתי בן 10 ובילינו שם יומים. והפעם השנייה אתמול בערב במסע עולמי
חחחחחחחחחח האמת שנראית מקום משגע ומפתה. היית לאחרונה ? ספרי ושתפי וחוץ מזה מה שלומך ומה חדש ? שבת שלום ענקון

מהתיאור שלך נראה לי שהעיר המדוברת

היא ניו יורק!!!!! האים אני צודק? את ירח הדבש בילנו אני וזוגתי בניו יורק והעברנו שם 10 ימים נפלאים. העיר משלבת את כל הסגנונות הטעמים והמגוון באנינות ובכמויות אדירות. ההי לייט הקולינרי כלל ארוחה איטלקית בליטל איטלי סינית בציינה טאון בוריטוס דליס למינהם מסעדות בשרים גריל ודגים וגולת הכותרת ארוחה רומנטית טעימה ומיוחדת במסעדה המסתובבת על גג מלון המריוט מרקיז שכללה מעדנים מדהימים ונוף לא פחות מדהים. אני ממש מתגעגע ענקון

SARA120

New member
לי היא דוקא מזכירה את ורשה../images/Emo82.gifסתם

אני בטוחה שהכוונה לסינגפור או להונג קונג,משהו במזרח..(לא מזרח אירופה..)

RomiVais

New member
איזה כיף ורד!!! ../images/Emo13.gif

כיף כפול ומכופל, אה? אני ממש גאה בך!! כל הכבוד!!
תמשיכי בדרך נפלאה זו שתהיה לך אחלה שבת ושוב - שמחה בשבילך רומי

למעלה