היי לכולם

היי לכולם ../images/Emo24.gif

מה נשמע?? רציתי להגיד שאתמול הייתי אצל רופא נפרולוג והוא הכניס בי פחדים ורציתי לדעת אם יש מישהי במצב כמו שלי ויכולה לעודד או להעיר אותי אולי אני לא יודעת אז ככה, אני סובלת מלחץ דם גבוה מגיל 18 בערך תמיד הוא היה גבוה גם חלבון בשתן 2 גרם וזה הגיע גם ל2 ג' 700 שזה מפחיד אבל הרופאים לא נראים מודאגים כלל וכלל זאת אומרת הם כן מודאגים כי התפקודי { אנזימי כבד} או איך שהם רוצים לקרוא לזה עולים . הנפרולוג אמר לי שהחודש הזה הוא נורא קרטי כי אני ברת לידה ואני רק בשבוע 23 {
ברוך השם על כל יום שעובר
} אבל מה למה שאני אלד כזה מוקדם?? אני מאוד מקווה שלא, הוא אמר לי להיות במנוחה כי זה חודש קריטי שהכל יכול להשתנות, אני מאוד מקווה שלא, הוא הכניס בי פחדים וחששות
השאלה היא כמה יכול להשתנות אני מפחדת שפסיכולגית זה לא ייקרה, ומה שרק עוד חודש גם הוא וגם הרופא המטפל שלי רוצה לראות אותי
האם זה הגיוני שמי שנמצאת בסיכון גבוה יראו אותה רק פעם בחודש ועם נתונים של חלבון בשתן ולחץ דם???? עשיתי סקירה שניה וברוך השם הכל בסדר העובר גדול בשבוע מהשבוע שלי חח הרופא אמר שהוא יכול להיות כוכב פורנו
חו"ח חחחחח שיהיה לי בריא ויוולד בזמן אמן הקיצר לא יודעת כבר מה לעשות אה ושבוע הבא יש לי העמסת סוכר, לא בצום אבל, איך עושים את זה? המשך הריון קל ובריא לכולם בשורות טובות מקווה לכתוב כאן עד שבוע 40 בבריאות

זה באמת שבוע חשוב מאוד

כי בו חוצים את הסף החשוב של גבול החיות. אני לא מבינה מספיק בתחום על מנת לומר אם את צריכה בדיקה גם באמצע, אבל אם את מרגישה צורך, שווה להגיע באמצע לבדיקה. יש קצת הבדל בין המעבדות השונות לגבי העמסת סוכר. יש מקומות שהם נותנים לך תמיסת סוכר הבייתה ואת שותה בבית ומגיעה בהמשך למעבדה ויש מקומות (כך אני עשיתי במכבי) שאת מגיעה אליהם בבוקר, מכינים לך מיץ לימון מאוד מאוד מתוק ואת שותה ואחרי שעה נדקרת (יש מקומות שיש להביא לימון מהבית). בקיצור
למעבדה ותהיי בטוחה (יש גם שעות מסויימות לבדיקה. תשאלי).

תודה רבה לך, עוד שאלה בקשה

אתמול החלו לי כאבים מהבוקר עד היום בצד שמאל למטה מעל האגן טיפה, אני מוצאת את עצמי לפעמים מקופלת ושאני הולכת או יושבת או קמה נורא נורא כואב אני מפחדת מה זה יכול להיות??? שבוע 23 מקווה שהכל יעבור בשלום תודה לך

סאלי33

New member
יוצאת לדרך

אין לי מושג ממה נובעים הכאבים אבל אם הם ממשיכים תלכי למיון...עדיף להיות יותר מידי זהירים.. ד"א - למה הרופא התכוון כשאמר כשאת כבר "ברת לידה"?

שאני קרובה ללידה חס וחלילה

זה מה שחסר לי רק התחלתי חודש שישי למה לדבר ככה??? נראה לי מהפחדים החלו לי הכאבים , במקום לעודד אותי שנמשוך עד הסוף בעזרת השם יהיה בסדר אני מקווה.

סאלי33

New member
סליחה אבל אני לא מבינה ../images/Emo5.gif

לפי מה הוא אמר שאצ קרוה ללידה? הצוואר ארוך? אין צירים? איזה עוד אינדיקציה יש שאת מתקרבת? הצלחת לבלבל אותי...

אה לגבי הצוואר לא יודעת כלום

כנראה שאין כלום, אני חושבת שהוא אמר את זה בגלל שיש לי חלבון בשתן ולחץ דם ועל מנת לא למשוך יותר מידי אז הוא אמר שאני ברת לידה חס ושלום לא עכשיו בזמנו בלבד

למעלה