היי לכולם

s h i r k u s h

New member
היי לכולם ../images/Emo39.gif

שמי הוא שירי, בת 21 מאיזור השרון. לאחרונה מצאתי את עצמי בנקודה שאני שואלת את עצמי לאן ומאין אני באה, שואלת את עצמי מה הכיוון שלי. אני חיילת משוחררת מזה חמישה חודשים, עבדתי קצת בביה"ס יסודי בתור מורה מחליפה ומזכירה ועשיתי פסיכומטרי, לצערי הפסיכומטרי <השני שלי> היה גבוה מהראשון אבל נמוך מאוד עדיין וכנראה שאאלץ ללמוד באוניברסיטה הפתוחה. בתחום הרומנטי- לפני כחמישה חודשים חוויתי פרידה קשה וכואבת, התפרקתי לחתיכות ממש, עד שרק לאחרונה הבנתי שההפסד הוא שלו ושלא צריכה אדם כזה בחיי. מאז יצאתי לכמה דייטים ולא יצא משהו מזה, אתמול הייתי אמורה לצאת לדייט, נפגשנו בצהריים כי הוא במקרה היה באיזור והיה סקרן לראות אותי, כנראה שהוא רצה לחסוך לעצמו יציאה בערב כי הוא לא התקשר ולא חזר אליי לאס אמ אס ולטלפון ששלחתי לו וזה ממש גרם לי להיכנס למצב רוח רע, לא ממש ישנתי בלילה- זה לא רק בגללו, זה בגלל כל הנושא הזה של גברים וכו'. בקיצור... קצת לא מוצאת את עצמי לאחרונה וחשבתי שאולי הפורום יעזור לי קצת ואני אשמח לעזור לאחרים גם אם הניסיון שלי יחסית לא גדול. אז יש מקום גם בשבילי?

הי שירקוש, בטח שיש מקום ב../images/Emo82.gif וב..

וב -
שירקוש, את מבואסת בגלל הציפיות שלא התממשו? או מפני ש"את לבד"? או מה במערכות היחסים שנסית את מרגישה שהתפספס/לא הלך (מבחינתך?) איפה הקושי עפ"י הרגשתך ביחסים עם הגברים? אלה חלקקק מהשאלות
ברוכה הבאה אלינו

s h i r k u s h

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

מבואסת בגלל כל הסיבות שציינת, אני מניחה. ציפיתי וחשבתי שאולי הפעם זה יהיה שונה ולא יודעת התאכזבתי- כרגיל... אני מבואסת בגלל הלבד, כי מרגישה כאילו כל מי שסביבי במערכת יחסים ולמרות שזה לא נכון... מרגישה עדיין ככה. אחד מהדברים שהכי השפיעו עליי זה מערכת היחסים האחרונה שלי שנגמרה לפני כארבעה חודשים לאחר ארבעה חודשים, הקשר נגמר בפתאומיות נפגעתי רבות ויש לי רגשות כלשהן לאקס למרות שאין סיכוי שארצה לחזור אליו בגלל היחס שלו בעת הפרידה- התגלה הפרצוף האמיתי שלו.

להיות לבד

את יודעת, שירקוש, הפעם הראשונה שהחבר עזב אותי (מה זה עזב, זרק בבעיטה
) הרגשתי שעולמי חרב עליי. פשוט כך. אבל אחרי הבכי והאבל ואחרי שבוע באמסטרדם
המצב הזה הוביל אותי סוף סוף להתחיל להבין מה לא בסדר אצלי. לא - מה לא בסדר כי הוא זרק אותי, אלא מה לא בסדר שגרם לי ככה להתפרק בגלל שאני לבד. החלטתי שאני רוצה לאהוב להיות עם עצמי. אז זה באמת לא קל - המקום שבו את נמצאת, אבל אפשר לבנות את עצמך בתקופה הזו. את לא רוצה לחזור אליו - כי הוא הראה את פרצופו האמיתי, אז יופי. אז זה סגור, ועכשיו נפתחת בפנייך דלת לעולם אחר, פנוי יותר בתוך ליבך. עוד משהו, על באסה. זה לא רע כמו שחושבים. ז'תומרת, זה מרגיש נאחס, להיות בבאסה, אבל זה בריא - בריא להרגיש צער או כעס או כל מה שאת מרגישה על האקס - כי את מתמודדת עם הרגשות האלה, ולא מדחיקה אותן הצידה.

למעלה