היי לכולם

נלי.

New member
היי לכולם ../images/Emo6.gif

קבוצת תמיכה!!! אז הנה עברה לה פגישה ראשונה, ועבר לו חודש ובאה לה לאיטה עוד פגישה. אז שוב נפגשים ולהזמין שמחים, גם חדשים וגם ותיקים. הפגישה תתקיים ביום ה´ 27.12.01 בבי"ח איכילוב, מח´ "השמנת יתר" (ליד המודיעין בכניסה). הפגישות לא כרוכות בתשלום. כרגע המפגשים הם מפגשים ראשונים ללא אנשי מקצוע, כדי שנוכל כל אחד להכיר ולהתוודע. אז מוזמנים להצטרף אלינו בכייף. בכל שאלה ניתן לפנות אלי למייל- [email protected] שלכם לילך

נלי.

New member
היי דרומי

נפגשים קבוצה של אנשים בעלי אותה "בעיה" עודף משקל. כל אחד והטיפול שלו בנושא. אבל התמודדות משותפת כמובן. מה עושים מדברים מכירים שומעים לומדים ובהמשך מקבלים גם טיפיםמכל מיני אנשי מקצוע מוסמכים. אשמח מאוד אם תצטרף אלינו גם. זה יוצא פעם בחודש בימי חמישי בערב. לילך

נלי.

New member
דרוממממי

תחשוב ותבוא יהיה נחמד לראות לך קצת כבר. שנים שלא ראינו. יאללה להזיז את העכוז ולהגיע. דבר עם גומלון תראה מה איתו אולי תוכלו לבוא יחד. להשתמע לילך

הדרומי*

New member
היי לצערי הכלב לא זכה.

אבל לעומת זאת הגורה זו שבתמונה זכתה במקום הראשון שבת שעברה אולם הספורט במזכרת בתיה. נ.ב מה אתה חושב על הצות החדש שם{הנהלה חדשה } אצלי המשקל של המשאיות עדין ממתין לי שבת שלשמש ורזון שתהיה לך איש

היי דרומי אחלה של שבת שמש משגעת

שלום לך איש בקשר להנהלה החדשה באתר השני שלנו כולם חדשים ואני מקווה שיזיזו דברים.המשקל שאני נשקל עליו הוא משקל רגיל לא של המשאיות אני כבר באותו משקל 1/2 שנה .שוקל 95 ק"ג בגובה של 192 ס"מ .שבת שלום !

נלי.

New member
היי לכולם-תיקון ההודעה

היי לכולם ו נלי. ו√ קבוצת תמיכה!!! אז הנה עברה לה פגישה ראשונה, ועבר לו חודש ובאה לה לאיטה עוד פגישה. אז שוב נפגשים ולהזמין שמחים, גם חדשים וגם ותיקים. הפגישה תתקיים ביום ה´ 27.12.01 בשעה 18.30 בבי"ח איכילוב, מח´ "השמנת יתר" (ליד המודיעין בכניסה). הפגישות לא כרוכות בתשלום. כרגע המפגשים הם מפגשים ראשונים ללא אנשי מקצוע, כדי שנוכל כל אחד להכיר ולהתוודע. אז מוזמנים להצטרף אלינו בכייף. בכל שאלה ניתן לפנות אלי למייל- [email protected] שלכם לילך

סיסה

New member
פגישת קבוצת תמיכה

בוקר טוב לילך מה שלומך אשמח להפגש עם שאר קבוצת התמיכה. יום טוב שבת שלום סיסה

סיסה

New member
קבוצת תמיכה באיכילוב

בוקר טוב ושבוע טוב אשמח לפגוש אותך באיכילוב - אבקש שעה לפגישה יום נעים שימחה

RomiVais

New member
היי שימחה!! ../images/Emo13.gif

הפגישה תתקיים ביום ה´ 27.12.01 בשעה 18.30 יום טוב!!

למעלה