היי לכולם..

shil15

New member
היי לכולם..../images/Emo6.gif

אני חדשה כאן אבל מאז שהפורום הזה ניפתח אני משתדלת להיות מעודכנת במה שקורה אצל אמיר ואני ממש שמחה בשבילו שהוא מתחיל בדרך חדשה ושהוא עושה את מה שהוא אוהב מוזיקה לא שעד עכשיו הוא לא עבד בדברים שהוא אוהב.אני מאחלת לך המון המון בהצלחה עם הדיסק שיצא כי מגיע לו :) ומחר אני הולכת למסיבה שלו וזה יהיה בשבילי התרגשות גדולה כי מאז שהיי פייב התפרקו לא יצא לי להמשיך להתעדכן וללכת לחפש אותו כמו שהייתי עושה בהיי פייב שאני חייבת לציין שזאת הייתה התקופה הכי מהמממממת בחיים שלי !!!!!ואני בחיים לא אשכח את זה וגם כמובן שהכל שמור יפה בארון וזהו...סתם רציתי לשתף
ביי ביי לירון.........

היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

גם אני כמוך בעניין היי פייב גם בשבילי זו הייתה התקופה הכי יפה בחיי וגם אני שומרת את כל הקלסרים הפוסטרים היומנים וכלללללללללללללל הדברים שיש לי עליהם.וגם ממשיכה לאסוף את הכתבות שמתפרסמות היום על היי פייב ועל כל אחד מחברי הלהקה מדי פעם.וכמובן שאני אוספת כל כתבה על אמיר ומקליטה כל תוכנית שהוא מופיע בה.אני אוהבת אותו מאוד כבר 10 שנים והולכת איתו לכל אורך הדרך הייתי בכל הצגה והופעה שהוא הופיעה בהם וגם במופעים שהוא ביים. וכמובן שאני מתכננת לכל ההופעות שלו עם שירי הדיסק החדש
. נשמח אם תשארי בפורום באופן קבוע
. ונראה אותך מחר
. נעים להכיר
רעות

ג ב ש ו ש

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

אני גבי. נשמח לראות אותך כותבת פה תמיד. נתראה מחר בע"ה.

TetiBETTY

New member
אהלן ../images/Emo24.gif

נעים להכיר
את מוזמנת לכתוב כאן יותר

למעלה