היי לכולם.....

joy24

New member
היי לכולם......./images/Emo66.gif

מה שלומכם ? מציצה לפעמים לבדוק מה קורה ורואה שעוד אנשים מצאו דרכם לבית הזה חדשים וישנים כאחד {אביאלי טוב לראות אותך, שוב..} ... אצלי לא טוב כל כך כרגע.. ואין ממש כוחות לסחוב עוד בוקר ועוד יום ארוך אחריו ועוד יותר קשה בלילה כשקר עמוק בפנים... אפילו בשבילי כבר אין לי כח... אבל רציתי לאחל לכם בהצלחה ולחזק אותך אביאל על שאתה שוב כאן עם אנשים שזקוקים לך... מקווה שהעלמותך עשתה לך טוב ... שיהיה לכם בהצלחה... ח´ברה.. תודה על הפירגון שנתתם לי כשכתבתי כאן.. וסליחה על שקצת חלשה עכשיו,
Joy

avielss

New member
היי גוי

אז קודם כל שוב תודה ההעלמות עשתה לי קצת טוב מה קורה? אני לא ממש בטוח שזאת הגוי שאני מכיר.. מה הנפילה הזאת? מה קרה? ספרי שתפי תורידי מועקות כולנו פה בשבילך

joy24

New member
גם אני

לא ממש בטוחה שזאת אני שמביטה לעצמי מהמראה.... לא מזהה את הייאוש הזה שלא היה שם אף פעם בעיניים... .... סליחה אם מאכזבת...

tipid

New member
joy בוקר טוב לך וכל החברים!

את לא מאכזבת להיפך את מביעה את מה שאת מרגישה וחשה. אז בואי תשמעי מנסיון של אדם בוגר אסור להתייאש אפליו אם לפעמים זה נורא לוחץ וכאילו מרגישים שאן מוצא אחר. חובה על אדם על מנת לשרוד לחשוב רק על טוב והחיובי שבחיים ולהקרין חום ושמחת חיים. שיהיה יום טוב ומבורך והצלחה לכולנו. תמר.

למעלה