היי לכולם
הסיפור........

היי לכולם../images/Emo7.gif הסיפור........

אז מצטערת על אתמול, פשוט מהפחד ומההלם נכנסתי למיטה ולא יכולתי להביט במחשב...... אז ככה, בטח רציתם לדעת על הפגישה, אז נפגשנו ורק בגלל שהוא לחץ, אני לא מבינה למה הוא לחץ. כדאי שאני יראה כמה שהוא שקרן..... כמה שהוא עלוב..... מצטרת על המילים אבל אני חייבת להוציא את זה, אין לי למי לספר כי..... נפגשנו ואני מקללת את היום שנכנסתי לפרטי שלו, איזה שקרים איזה חוצפה וזה לא רק בגלל המראה שלו אין לי בעיה עם כיעור אבל בן דוד זה באמת מוגזם<ערבי>. ואני כל-כך טיפשה לא הרגשתי בכלום הוא מדבר עיברית יותר טוב ממני.... הוא אמר לי שהוא נשוי וזה עוד שקר, אמרתי הוא נשוי אני נשואה אין מה לפחד, אבל הוא רווק!!! ועכשיו אני נמצאת ביותר בעיות, עכשיו כשאני לא רוצה אותו בשום אופן, הוא מאיים. מה לעשות תגידו לי אתם? אני זועקת בשקט, איך אני יכולתי לעולל דבר כזה לבעלי ולנסיך הקטן שלי, שלא מבין מה עובר על אמא שלו. אוח איזה עלובת נפש אני מה עוללתי לעצמי, אני נשברת אני מרגישה מתה אין לי חשק לכלום.... חבריה אני לא מבקשת רחמים. כי אולי זה מגיע לי אני עשיתי את זה לעצמי, יכולתי להיות כמו תמיד החכמה אבל חיפשתי "ריגוש" עלק ריגוש. אני לא יודעת מה לעשות, פוחדת שבעלי ידע, אני כל עולמו אני אהבת חייו והוא חשב שגם הוא שלי.... אני כבר לא יודעת מה לעשות איך נפלתי
אני שבורה

אוי אופטימית....

קודם כל קבלי חיבוק ענק
. עכשיו בואי נירגע ונבין מה קורה.... דבר ראשון לא מגיע לך כזה דבר ותפסיקי להאשים את עצמך. דבר שני, לא עוללת כלום לאף אחד. את חייבת להתאפס על עצמך ולנסות להתנהג כרגיל, אחרת באמת תהיי בבעיה!! דבר שלישי, מה הוא מאיים? מה הוא יעשה לך? הוא יודע איפה את גרה? מה שם משפחתך? תתקשרי אליו ותגידי לו שאם הוא לא יעזוב אותך את תפני למשטרה. אם תרצי עוד עצות, תפני אלי במסר אני אנסה לעזור לך. ותהיי חזקה, יהיה בסדר...

בת ה י ם

New member
חיבוק|

אופטימית.......הקפה כבר מוכן איספי את עצמך ....ותפסיקי להאשים את עצמך.....מה שקרה, קרה כבר (ובעיני דברים לא קורים ככה סתם), למדת (גם אם התאכזבת/הופתעת/נדהמת - הקיפי את מה שבא לך:- P)ומכאן נשאר לך רק להסיק מסקנות, ......בבוקר הדברים יראו לך עגומים פחות.
ב ה צ ל ח ה

תודה! אבל........../images/Emo10.gif

כן אני כמו ילדה קטנה בשיחות שלנו סיפרתי לו איפה אני גרה איפה העבודה שלי ואיפה בעלי נמצא כמו שאמרתי בעלי מוכר...... ואני מתה מפחד איזה משטרה ממש פדיחות אני מתה מבושה .......

אל תפחדי....

צריך רק לאיים וזה בדרך כלל עובד... מצד שני את יכולה לבקש מאיזה ידיד להתקשר אליו ולהציג את עצמו בתור בעלך ולצעוק עליו קצת, אני מבטיחה לך שתוך שניה הוא נעלם... כמה זמן את מכירה אותו שסיפרת לו כאלה פרטים? אוי... טוב, רק מניסיון לומדים

12אניהיא

New member
היי אופטימית../images/Emo24.gif

אני אמשיך לדבר איתך יותר במסרים מאשר כאן, מסיבות שלי. אבל אני כאן כדי לחבק אותך
אני מאמינה שתוכלי לצאת מהסבך הזה ואין סיבה ללחץ ממשי. גברים זה עם כזה כניראה וכאן יש להם אפשרות גדולה יותר לשקר.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

סורי לשמוע שזה יצא כל כך מעגיל
אבל אל תדאגי בסך הכול לא עשית כלום ואת לא אשמה .......... ושוב קחי
אני פה

אישמח

New member
חברה שימו לב

עם העצות בפומבי. אם הוא ברשת אז מן הסתם קורא את מה שאתם כותבים אז....

טאKילה

New member
בוקר טוב אופטימית וכולם\ן..../images/Emo42.gif

לפני הכל תרגעי,אל תכנסי לפחד מעבר לצורך. אני כותבת לך כאן בפורום לא במסרים,אין מקום טוב יותר,"שיקרא". אם את מאויימת את יכולה לפנות למשטרה,אם יש לך מסרים ממנו זה נהדר,או מייל עוד יותר טוב. את ניגשת למשטרה ומגישה תלונה על איומים,הם יכולים להגיע לאותו בחור דרך בדיקת ip [הבדיקה הזו מתבצעת רק במיקרים של איומים]. בהקשר למוצאו,אולי הוא ממוצא ערבי והוא רגיל כמו הרבה בחורים, ואולי הוא עוד פיתיון מהחאמס,אי אפשר לדעת מי הוא מה הוא,רצוי לפנות למישטרה ולהגיש תלונה. לגבי הריגוש זה קורה,לפעמים הבלון נפוח ומתפוצץ לנו בפנים, ואני שוב אומרת,,כשהראש בעננים תמיד לבדוק שהרגליים על הקרקע. שיהיה המשך נעים..

למעלה