היי לכולם איזה יופי לא ידעתי שיש פורום coldplay בתפוז... זו הלהקה הכי הכי טובה שיש
R RuNoOsH New member 17/7/04 #1 היי לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה יופי לא ידעתי שיש פורום coldplay בתפוז... זו הלהקה הכי הכי טובה שיש
היי לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה יופי לא ידעתי שיש פורום coldplay בתפוז... זו הלהקה הכי הכי טובה שיש
B bLaCk PaNtHeR New member 17/7/04 #2 ברוך הבא!!!! ואני מסכימה איתך בעניין הלהקה הכי טובה שיש!!! איזה שירים שלהם אתה הכי אוהב???
R RuNoOsH New member 17/7/04 #3 אני בת..... ואני אוהבת את: God Put A Smile On Youir Face Don't Panic Trouble Clocks Shiver The Scientist We Never Change In My Place yellow ועוד כמה שאני לא זוכרת..
אני בת..... ואני אוהבת את: God Put A Smile On Youir Face Don't Panic Trouble Clocks Shiver The Scientist We Never Change In My Place yellow ועוד כמה שאני לא זוכרת..
R RuNoOsH New member 17/7/04 #4 אוף זה פורום על להקה כזאת טובה.. רק חבל שהפורום שלכם כמעטמת אף אחד לא רושם פה הפורום נפתח לפני חצי שנה ויש לכם עד היום רק 15 דפים בארכיון... תחייו קצת את הפורום הזה
אוף זה פורום על להקה כזאת טובה.. רק חבל שהפורום שלכם כמעטמת אף אחד לא רושם פה הפורום נפתח לפני חצי שנה ויש לכם עד היום רק 15 דפים בארכיון... תחייו קצת את הפורום הזה
C coma garden New member 17/7/04 #5 גם אני חושבת כמוך... אני בפורום עתודה ושם התגובות רצות כל דקה,פה באמת מת! הלו?!
C CoolDaniFromAshdod New member 18/7/04 #6 כי קולדפליי להקה צעירה עדיין. נכון שהיא להקה מצוינת ומדהימה, אבל צעירה. בדיוק כמו שאין הרבה מה לספר על פעוט שנולד, גם פה...
כי קולדפליי להקה צעירה עדיין. נכון שהיא להקה מצוינת ומדהימה, אבל צעירה. בדיוק כמו שאין הרבה מה לספר על פעוט שנולד, גם פה...