היי לכולם
כפי ששמתם

T N T girl

New member
היי לכולם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כפי ששמתם ../images/Emo23.gif

אני חדשה פה
אוקיי אז ככה : קוראים לי עמר ( בת , לא בן , בת
) אני בגדוד "ניצן" בשבט "אופק" ... כיתה ו´
מקווה שיהיה לי נחמד כאן ...
ביי ביי

הייי

וואי יש לך שם ממש יפה! אני הכי אוהבת שמות של בנים לבנות....חחח וגם לאח שלי קוראים עמר-בלי ו´....חחחח עזבי! היי אני נעם- חמשושית (כיתה ט´.... וואו! אני בכיתה ט´...איזה ענקית אני..חחח) בשבט מצדה הנהגת ירושלים.... את בשבט אופק? וואי אתם עשיתם את בדרך לטל לא?....... אחלה שיר!

yuyu yop

New member
הייייי ברוכה הבאה

אני יובל גדוד מגל (אימפריה אימפריה!!!) שבט יונתן!!! (מעצמה!!!) כיתה ו´....................................................... הנהגת ירושלים!!! באיזו הנהגה את??? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

עמרוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה לפורום צופים
אני שמחה שהצטרפת.... אז למקרה שאת לא יודעת (*למרות שאני בטוחה שאת כן יודעת*) אני אריאלה, בת 15, בכיתה י´ משבט "הדר" באר יעקב
*אופק והדר האשכול הכי נהדר* את באה לצופים בכיכר

היי!

היי, אני נועה, שישיסטית, מדריכה ו´, משבט "שקמה" אזור, הנהגת מרכז. אני מקווה שתהני פה בפורום...
ואריאלה, קוראים לצוות שלכם דווקא? גם לצוות ד´ שלנו קוראים ככה....
נועה.

ברוכה הבאה

דניאל שבט ערבה גדוד אורן מדריכת ה´ בנים צוות במבה´ הנהגת ירושלים לצוות ד´ שלנו קוראים: סתם אין לנו ד´ בכלל חחח אך קרעתי את עצמי עכשיו ואי מאיזה שטויות אני צוחקת... באו אני אגיד לכם את השמות של הצוותים ה´- צוות במבה ו´- צוות חיפו
ז- זאטוט ח- חיזבאללה ט´- טרור צוות הדרכה- צוות פלוץ מדריכי שכבג- צוות קיא וזהו!

אמאלה באמת../images/Emo35.gif

רק אתמול החלטנו על השם הזה.... אני רציתי דליקטס אבל בסוף הוחלט על דווקא...

../images/Emo13.gif איזה מגניב זה..

והשמות של הצוותים אצלנו... אין לי מושג מה הם, חוץ מהצוות שלנו (ביסקוו´יט) וצוות ד´ שתמיד עושה מורל - זה הצוות הכי שווה אצלנו... נועה.

BabyLove

New member
יש לך שם ממש ממש יפה../images/Emo99.gif

חחח....באמת יש לך שם יפההההה..... אני חן אני מכפר סבא שבט רכ"ס משכבת ערד(הנכס של רכ"ס....)ואני חמשושית בכיתה ט´....וזהו!

g i l i

New member
שלוווווווווווווווווווום עמר!!1

אני גילע משבט נקרות (מצפה רמון) חלוץ רעים-חמשושיה.. הנהגת דרום וברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!11|

keren14

New member
היי

אני קרן שבט לביא הנהגת שרון... וגם אני חמשושית

T N T girl

New member
וואו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תודה לכולם ... ../images/Emo9.gif

אתם נחמדים פה ...
אוקיי אני בהנהגת מרכז
( לא זוכרת מי שאל ) ואני לא יודעת אם אני באה לכיכר ...
אין לי מושג

SAG E

New member
אהלן

שגיא משבט פוגל, תל מונד. אנמי בשכבת י"א ומחסנאי.. ברוכה הבאה לפורום!

שלום עמר!!!!!!

אני גם כן שירי... משבט דקל בנצרת עילית- שבט חדש.. הנהגת צפון... מדריכה ה´- בנות. עם צוות שאין לו שם!!!!! אוףףףףף..... וולקאם!

למעלה