היי לכולם

litalush

New member
היי לכולם ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מה המצב? מה חדש? איך היה היום?? בביה"ס? איך היה בחג ראש השנה...?אחלה?כייף? אני חדשה בכאן.. ויש לי שאלה אליכם.... מי אתם ?..... אני רוצה להכיר יותר טוב אותכם... אז תוכלו להגיד לי מי אתם... אגב, אני ליטלו´ש....בכיתה ח´. ביי באהבה ליטלו´ש.... מחכה לתשובתכם...

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif על עצמי קצת ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

אצלי הכול טוב כמו תמיד
. היום ב
(למי שלא מבין-התכוונתי לבית ספר)-היה ס22ה
.אני אוהבת לבוא לשם,טוב לי שם. בחג ראש השנה...נשארתי ב
,גם יצאתי לבריכה(השתזפתי
). קוראים לי...כמעט כולם כבר יודעים אז אין צורך שאכתוב את שמי. אך בפורום הזה ב
קוראים ליעיניים חומות. גם אני בכיתה ח´. מ-עיניים חומות

litalush

New member
היי.... ../images/Emo9.gif

היי... בחג ראש השנה....הייתי בבית והייתי אצל סבתא,דודים שלי....וזה קצת כייף....ולפעמים משעמם..
. אגב, תוכלי לעשות לי טובה..? איך עשית הוספת תמונה..?!?!?!?!? באהבה מליטלו´ש...
.......מחכה לתשובתך..

מתוקה שלי ../images/Emo24.gif .

זה קל מאוד(
). תשימי לב-כשאת כותבת תגובה. ויש למטה בסוף כתוב ככה "צירוף קובץ". ובצד השמאלי כתוב "עיוון". אז תלחצי עליו ותכנסי למסמכים שלך,תבחרי תמונה מה שאת רוצה. אח"כ-יש שורה שנייה למטה(אחרי שבחרת תמונה) תכתבי שם לתמונה מה שאת רוצה. לדוגמא: בחרתי את תמונה שראית כרגע-כתבתי ככה "כוכב". הבנת? אני מקווה שהצלחת
.

litalush

New member
הלוואי שהצלחתי!

אני מקווה שהצלחתי!!!! תבדקי....שאם זה טוב או לא... מחכה לתשבותך.... מליטלו´ש.

גילתוש!

New member
לא ,לא הצלחת אז....

תנסי שוב. תסתכלי טוב טוב שמה עיניים חומות אמרה.

גילתוש...

אני מצטערת...צאט שלי לא עובד טוב שמו שצריך. לכן התנתקתי משרת של צאט. אם תרצי לדבר אז נעבור לצאט ב
.

גילתוש!

New member
אוקיי...

אני מצטערת שהגיבתי מאוחר,,כי לא הצלחתי להיכנס לכאן ולצאט אז אני מקווה שראית את ההודעה שלי וכבר תיכנסי לצאט ואני מחכה בצאט אם לא תצליחי אז תודיעי לי ,ואז לצאט נענע.

אוריאן

New member
היי!!!!!

היי....זאת אני ליטל... שוב בעיות בפורום.... ביי....מליטלו´ש...

אוריאן

New member
לא!!!

לא... יש בעיות בפורום...וגם שכחתי את סיסמה שלי בקודם.. אז השניתי...אוריאן..זה שם של אחותי... אני לא מתחזה לבן!!!!!! לעולם לא!!!
ביי מליטלו´ש.... בואי נדבר באייס... אני בשם...

אוריאן

New member
כן..בטח שיש לי אותך ברשימה שלי.

אנחנו עכשיו מדברות באייס...
כמה מוזר פורום.....

דוריאן

New member
פופולרי ../images/Emo66.gif

אתמול לא הייתי כל היום. קניתי מחשב (יד שניה. הורדתי חצי מהמחיר אפילו שהמוכר היה מהנדס רשתות שומע, ואני חרש...) עכשיו פוחד לחבר את המחשב החדש וממשיך להשתמש במחשב הישן. לא יודע איפה להכניס את העכבר (יש שני שקעים - P-3). מה יקרה אם אכניס את העכבר לשקע הבלתי נכון? רועי?

לא יקרה כלום

אני בטוחה :) תפעיל את המחשב ותכניס את העכבר לחור הראשון ואם לא יפעל אז לשני. איך הורדת חצי מהמחיר?

למעלה