היי לכולם

Tinty

New member
גם ריצ'רד אשקרופט שולט!

מעניין איך הפפראציז עוד לא הגיעו אל רופא העיניים של כריס מרטין. אחרי ההופעה אתמול הם יתחילו לעקוב אחריו...

Aviad1987

New member
דווקא

הביצוע לשיר האהוב עליי מהאלבום החדש (fix you) היה ממש לא משהו =\ איזה יופי של ביצוע לביטר סוויט סימפוני
והם באמת שולטים

לכל אלו ששאלו שאלות,תשובות בתוכן../images/Emo70.gif

יוסי אזולאי התחרה בקדם אירוויזיון השנה, עם השיר "DONT WORRY BABE "ועלה לבמה למרות שהיה קודח מחום ולמרות כל הסיכויים יוסי נתן הופעה מצוינת וזכה במקום השני באותה תחרות
וכמובן יש ליוסי עבר מוסיקלי גדול אבל אתם בטח יכולים רק להכיר אותו מהאירוויזיון. יוסי אזולאי הוא בכלל לא זמר מזרחי.

JoHnYmYsTeR

New member
אז איזה זמר הוא?

והעובדה שהוא השתתף בקדם אירוויזיון עושה אותו זמר טוב? גם זאתי ממיכאלה ואבו שוקרי מהפרסומת לחומוס הופיעו בקדם אירוויזיון(אין לי מושג מה השמות שלהם אבל זה הדבר היחיד שעלה לי לראש)... זה עושה אותם טובים?

יוסי? זמר ששר הכל. אוהב במיוחד

מוזיקת סול, נשמה, שחור סטייל. אבל כמו שאמרתי, שר הכל עם נגיעות אתניות ושחור, והמון המון רגש.... אתם מוזמנים להתרשם:

lim02

New member
חח אתם רצינים?!

אף אחד שהיה בקדם לא ידע לשיר חוץ משירי שדרך אגב היא היתה היחידה בלי זיופים.. שימו לב.. אז זה לא כל כך כבוד שהוא היה שם.. חח שיהיה לו בהצלחה עדיין

aviGODFATHER

New member
אההה עכשיו נזכרתי... אהבתי את השיר

so don't U worry so don't U worry baby דידי הררי שם אותו המון

Aviad1987

New member
כן. שיר חמוד...

הוא גם עשה ביצוע יפה לשיר "אהבה בת עשרים" (במקור שר ז'ק ברל בצרפתית ויוסי בנאי שר את הגרסה הראשונה בעברית).

mikmik000

New member
נצל"ש-האתר הישראלי של אוליביה ווילד

טוב, אז כפי שהצעתם לי פה עיצבתי את האתר מחדש בצורה יותר עדינה ונעימה. בנוסף, פתרתי את הבעיה של המהירות וההתעקויות [חח מילה מצחיקה.
] באתר ועכשיו הוא הרבה יותר מהיר. את העידכון הראשון בחומר, [שיהיה ספיישל "סקין" מיוחד, עוד הורדות, עוד רקעים, ועוד..] אני כבר עובדת, ומקווה להעלות אותו בקרוב. מבטיחה לעדכן אותכם כשהוא יעלה.
מקווה שתאהבו את העיצוב החדש! מחכה לתגובות, מיכל. האתר: http:\\olivia.comints.com

ממש יפה !

אהבתי את העיצוב בצהוב, ממש יפה, ומושקע, כל הכבוד לך. הלוואי ואני הייתי יודעת לבנות אתר. אם את רוצה קצת ביקורת בונה אז: אני חושבת שעדיין יש קצת בלאגן בטקסט(זה שמפנה אותך לגלריה, ביוגרפיה וכו') יש יותר מידיי גירויים שקופצים מול העיניים. ולדעתי גם- התמונה שצריך ללחוץ עליה ע"מ להכנס לאתר, אולי כדאי שתשימי תמונה צבעונית ? כי בכל זאת זה דף הכניסה לאתר. המון בהצלחה- אתר מעולה !!

אני חושבת

שכדי שתשתמשי יותר בפונטים מאתר כתב יד בצייר ושנכנסים לאתר שזה יכנס ישר לאתר עצמו בלי הenter. ושהעדכונים יהיו בעמוד הראשי...

אני חושבת

שהפתיחה קצת מקושקשת. אני לא מצליחה לראות איפה לוחצים לכניסה =/ אבל ההשקעה שלך מאוד יפה

mikmik000

New member
אוקיי! לקחתי את כל ההערות לצומת..

ליבי, ואני כבר מחר [אין לי כוח עכשיו
] אתחיל לעבוד על זה. אבטל את עמ' הכניסה, ואשקיע יותר בעמ' הראשי. אני אנסה לשים את העידכונים בעמ' הראשי אבל הבעיה היא שאין לי ממש מקום.. אני אנסה להרחיב את האתר אבל זה יקח קצת זמן מכיוון שכל העמ' בנויים במתכונת של 800X600.. בקשר לפונטים, פעם היו לי כאלה ממש יפים ומיוחדים ולפני כמה זמן פירמטנו את המחשב וכולם הלכו.. מאז אני לא מוצאת אתרים טובים להוריד מהם פונטים טובים בעברית. אשמח אם תעזרו לי בנושא. ובכל מקרה, זה לא "פונט של הצייר" זה פשוט הפונט הפשוט, arial. תודה רבה לכולכם על הביקורת הבונה, אני אנסה להכניס את כל זה לעידכון הבא בתקווה שיהיה לי זמן [אני נוסעת להפלגה עוד פחות משבוע
], או מקסימום לעדכון שאחריו. ו..אם אני כבר בשוונג
יש עוד מישהו שיש לו איזה שהן הצעות לשיפור? כי כמו שאתם יודעים העיצוב המחודש הזה היה בזכותכם ואני מקווה לשפר רק עוד ועוד. אתם האנשים הראשונים שרואים את האתר, ואח"כ אני רוצה להכניס אותו למנוע חיפוש [כה, גם שם יש לי קשרים
] אז כשאני מכניסה אותו לשם אני רוצה שהוא יהיה הכי טוב שאפשר. תודה לכולכם! מיכל.

למעלה