הי חמוד וברוך הבא........ קראתי את דברייך וקראתי מה שכתבת בפורום מוסיקה ישראלית חדשה וישנה וטיפה צבט לי בלב ... מפני שאני עושה המון מופיעה המון ואם חשבת שאני מופיעה רק בצבא אז אחלה ( אכן אני חולה על חיילים )אבל ממש כדאי לך להיכנס ללוח האורעים שנמצא למעלה ולהגיע למופעים שלנו ואם ראית את זמן אחר בערוץ 24 השבוע אז בוא תראה אותו ב " חי " בקמלוט תל אביב השבוע ...... אתה יודע ........ פעם כאב לי כשקראתי שאנשים אינם יודעיםאיפה אני מופיעה היום אני מחייכת לעצמי ואומרת בשקט " תפתח את העיתון " ותראה לבד ברוך הבא למשפחה שלנו שלך סי
היית בכניסה למופע באילת ליד מלון מרדיאן מותשת עייפה שחוטה ומיובשת מהחום פתאום אישה יפה שופעת זוהרת מחבקת אותי ומספרת לי שהיא אמא שלך אין לך מושג מה זה עשה לי הבנתי שבפורום שלנו גם האמהות שותפות אחלה עלינו שמחה לקראתך נורא מחכה סי
ב 18.10 בסיום פסטיבל הסרטים היה מדהים כנראהאתה באמת לא עוקב חבל הגיעו 1000 איש היה לילה מדהים לגבי שאלתך לאוכלוסית הגייז אני מאמינה שהם באים לכל הופעה שלי במידה ויזמינו אותי לאירוע סגור או מועדון שלהם אבוא בחפץ לב ובגאווה אבל לא הזמינו אז השאלה בטלה באהבה סי