היי לכולם

ט י נ ה

New member
../images/Emo34.gif|גיטרהי פון פון כאן סי היימן

הי חמוד וברוך הבא........ קראתי את דברייך וקראתי מה שכתבת בפורום מוסיקה ישראלית חדשה וישנה וטיפה צבט לי בלב ... מפני שאני עושה המון מופיעה המון ואם חשבת שאני מופיעה רק בצבא אז אחלה ( אכן אני חולה על חיילים )אבל ממש כדאי לך להיכנס ללוח האורעים שנמצא למעלה ולהגיע למופעים שלנו ואם ראית את זמן אחר בערוץ 24 השבוע אז בוא תראה אותו ב " חי " בקמלוט תל אביב השבוע ...... אתה יודע ........ פעם כאב לי כשקראתי שאנשים אינם יודעיםאיפה אני מופיעה היום אני מחייכת לעצמי ואומרת בשקט " תפתח את העיתון " ותראה לבד ברוך הבא למשפחה שלנו שלך סי

סי...../images/Emo13.gif

קודם זה ממש מרגש שאת משתתפת בפורום
ואני תמיד חשבתי שהמוזיקה שאת עושה היא באמת אומנות שנשארת ולא נעלמת...אפילו בתור ילד (עוד מעט אני בן 20) אני זוכר את עצמי שומע אותך...את ממש מדהימה
בכל מקרה אני אשמח מאוד לבוא להופעות שלך...יצא לי לראות בטלוויזיה כמה הופעות שלך והן באמת מושכות במילה אחת אומנות

אני רוצהההההההההה...../images/Emo13.gif

וחוץ מההופעה הזו סי מתי תופיעי בחיפה
חשבת להופיעה לפני קהל הגייז

אהוד_

New member
מה זה משנה בפני מי, באמת כדאי

לבוא. וטינה, אמא שלי פגשה במקרה אותך, אני כלכך מודה לך על המילים החמות עשית משהו..אני מקווה להפגש איתך בהופעה, אני זקוק לאנרגיות המטורפות והלבביות שלך, אני אספר לך למה. אוהב, אהודי בוי

ט י נ ה

New member
אהוד זה היה כל כך מרגש

היית בכניסה למופע באילת ליד מלון מרדיאן מותשת עייפה שחוטה ומיובשת מהחום פתאום אישה יפה שופעת זוהרת מחבקת אותי ומספרת לי שהיא אמא שלך אין לך מושג מה זה עשה לי הבנתי שבפורום שלנו גם האמהות שותפות אחלה עלינו שמחה לקראתך נורא מחכה סי

אהוד_

New member
כן, אז עשית עוד מעשה טוב

היא התקשרה והתרגשה וסיפרה לי שהיא קצת רועדת ממה שאמרת לה עליי. אהאהא, תודה רבה=)) אוי החיים מענינים לפעמים....

ט י נ ה

New member
כבר בשאלה צובט לי הלב הייתי בחיפה

ב 18.10 בסיום פסטיבל הסרטים היה מדהים כנראהאתה באמת לא עוקב חבל הגיעו 1000 איש היה לילה מדהים לגבי שאלתך לאוכלוסית הגייז אני מאמינה שהם באים לכל הופעה שלי במידה ויזמינו אותי לאירוע סגור או מועדון שלהם אבוא בחפץ לב ובגאווה אבל לא הזמינו אז השאלה בטלה באהבה סי

אני שוב חוזר ומדגיש../images/Emo70.gif

סי את מהממת
מיום ליום אני מגלה שאת מלכה יותר

למעלה