עוגת נקניק שוקולד
כילדים אהבנו אותה.... עוגת ביסקויטים (נקניק) ממולאה בשוקולד– ללא בישול החומרים ½ ק"ג בסקויט פתי-בר 1 כוסית קטנה ליקר שוקולד 1 שוקולד מריר ( 100 גרם) 1 כוס חלב 2 כפות קקאו ¾ כוס סוכר ½ חבילת מרגרינה ללא מלח (200 גרם) אופן ההכנה לרסק את הבסקויטים (בבלנדר / בתוך שקית ניילון ופטיש מעץ) ולהכניס לקערה גדולה. להרתיח לנוזל חלק את - החלב, הסוכר, השוקולד והקקאו – תוך ערבוב מתמיד. להוריד מהאש ולצנן מעט. להוסיף את הנוזלים לביסקויטים. לגלגל מהעיסה צורת נקניק. להניח ניילון מעל משטח עבודה. לפזר מעל הניילון קוקוס ביד נדיבה. לגלגל מעל הקוקוס את העיסה כך שהקוקוס יידבק לעיסה. לעטוף את העיסה בניילון. להכניס להקפאה ל-2-3 שעות. העוגה נשארת בהקפאה עד ההגשה לשולחן ואז פורסים ממנה פרוסות. הערה - אפשר להוסיף למילוי השוקולד מעט צימוקים – שהושרו במים. ולציפוי, להוסיף לקוקוס אגוזים טחונים דק מאוד. מקווה שעזרתי ואשמח לתגובתך