היי לכולם

סיונתו

New member
היי לכולם../images/Emo70.gif

סורי על השרשור החדש אבל.... ככה: ב-9 בבוקר נסעתי ללשכ"ג לראיון מתנדבים. סבבה הוא עבר בהצלחה, אמרו לי ד"א שהשירות הוא שנתיים ולא שנה וחצי, אבל וואטאבר... ואז שלחו אותי לסיכום פרופיל (שעשיתי כבר פעמיים) ישבתי שם 4 שעות שכל חצי שעה שאלתי מתי אני נכנסת ואמרו לי- עכשיו עכשיו בסוף נמאס לי והתחלתי לצרוח שם על מישו ואז הוא גילה שהוא בכלל לא העביר את התיק שלי
וכאילו... את הפסיכוטכני לא עשיתי כי כשיצאתי משם השעה היתה 4 וכל זה היה רק בשביל שרופא מטומטם אחד שלא ממש ידע מה לעשות וכל שניה שאל את זה שלידו אמר לי לשלוח להם בדיקות דם חדשות
וואיי..... כל כך יצא לי החשק.....

סיונתו

New member
אהה כן ושכחתי../images/Emo70.gif

כל זה בלי לאכול בלי לשתות ובלי לעשות פיפי יום שלם (כואבת לי השלפוחית ברמות כאילו) ובלי לנשום אוויר...אפילו חלונות אין שם במקום הזה
ושאני עם חום ושפעת וכאבים כבר שבוע אחרי בדיקות מגעילות משבוע שעבר ויד מסננת (בגלל זה ויתרו לי על הבדיקות דם) סורי להגיד ואולי זה לא המקום המתאים להגיד אבל.... יש לנו חתיכת צבא דפוק... זהו...הוצאתי את זה....

TRANSFER

New member
אם אספר את מה שעבר עלי היום

זה יכול לנחם אותך קצת? כל הסופ"ש הייתי חולה, היום בבוקר נפלה ההחלטה שאני אלך לרופא כדי שיטפל בי כדי שאבריא ואוכל לחזור לחיי השגרתיים והמשעממים [עד כאן הכל מצוין]. אז אני נכנס במהירות לבסיס אץ רץ למרפאה כדי לתפוס תור. חכיתי וחיכיתי עברה שעה והופ. הגיע התור שלי
אני נכנס לחובשת כדי לקבוע תור לרופאה. החובשת אומרת לי שהתורים להיום הסתיימו, והיא מוכנה לתת לי הפנייה לחר"פ [ שבתוכה יש את המרפאה האיזורית]. ----זמן קבלת ההפנייה של החובשת למרפ"א = 09:10-------- ושוב אני מוצא את עצמי ממהר ליעד הבא שלי, החר"פ! לאחר כשעה אני סוף סוף מגיע לחר"פ כדי לקבל טיפול רפואי, איזה כיף
. בשניה הראשונה שאני מגיע אני נותן את ההפניה ומקבל את המספר לתור
זמן קבלת התור בחר"פ----- 10:07------- מספר התור- 428.[נראה לי שהמספר הזה יישאר בזכרוני עוד הרבה זמן]. עוברת שעה. ועוד שעה. והתור לא זז. הרופאים העייפים חייבים ללכת לנוח ולחזור טריים כדי להמשיך ביום העבודה העמוס שלהם. והופ בלי לשים לב[בעצם כל דקה הייתה כמו נצח] השעה כבר 13:00 ועדיין מספר התור לשעה הנוכחית לא רואה ממטר את המספר שלי. אז עוברת עוד שעה . ועוד קצת והנה סוף סוף מגיע התור שלי. ------זמן הכניסה לרופאה: 14:27. ------ --- זמן הציאה מחר"פ: 14:50.---- סה"כ נדרשתי לחכות בערך 7 שעות כדי לראות רופאה! המזל שלי שהגעתי יחסית מאוחר כי אם הייתי מגיע שעה מאוחר יכול להיות שהייתי עדיין מחכה בתור. חיל הרפואה- פשוט ביזיוןןןןן
אז במה זה יכול לנחם אותך את שואלת, נכון? את המתנת הרבה שעות בדיוק כמוני, רק שאני הייתי חולה . שזה הרבה יותר קשה.

the illusion

New member
אוי זה פשוט מטורף... זה ידוע אבל

שצבא ורפואה לא הולך ביחד......... ד"א למה אתה לא מטופל במרפאה אזרחית אם אתה מתנדב?

TRANSFER

New member
כי יש לי פרופיל 24

רק בעלי פרופיל 21 מקבלים שירותים מהרפואה האזרחית.

סיונתו

New member
כמו שאמרתי שכל זה עם

חום שנמשך כבר 4 ימים ושפעת והכאבים משבוע שעבר................. גם לי היה חום... זה בסדר

TRANSFER

New member
אההה אויש../images/Emo122.gif

אז זה לא ניחתם אותך כ"כ הא?
אז לפחות אני מזדהה איתך
זה גם משהו לא?

Dizen

New member
../images/Emo24.gif גדול לשניכם

סיון- שלא יוציא לך את החשק! כן, צה"ל זו מערכת איטית, מסורבלת ומעצבנת, אבל... שזה לא יוציא לך את החשק להיות חלק ממנה
תרגישו טוב, גם את וגם בועז
להוציא פה את הקיטור זה תמיד טוב.
עבודה

סיונתו

New member
צעקתי על הפקידה שם

היא אמרה לי בכניסה שרציתי ללכת- אם את הולכת עכשיו זה נחשב שברחת... אז כבר היתי בפול-טנק עצבים ועשיתי לה- מותק, אני לא יודעת מה איתך אבל לי יש פרופיל 21 ואני לא חייבת לך שומדבר.... חחחח קיבלתי את האישור יציאה שלי כמו גדולה.... חחחח זה כמו שצועקים על המזכירות בבצפר שלנו
.... שלא נותנים לנו לצאת שיש שעה חלון....

Dawson girl

New member
../images/Emo24.gif תרגישי טוב!

(כנ''ל לבועז כמובן
) טוב שמעי, הדבר היחיד שאני אגיד לך הוא- אל תחפשי בצה''ל היגיון, כי פשוט לא תמצאי.. ככה זה.. אבל יהיה טוב. באמת. עד כמה שהם סתומים, בסוף הכל מסתדר.
פה אם תרצי לדבר וסתם
נמש

the illusion

New member
סיונוש מאמי חסר לך את מתייאשת

את שומעת?!?! עם מי אני אבלה יום שלם בעזיראלי אה?! אוף): גם אני חולה, השפעת הזאת נוגעת בכולם.......

סיונתו

New member
../images/Emo24.gif איריתוש../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

אוי...איך אני אוהבת את הפורום הזה
ושכולנו נהיה בריאים
כ-ו-ל-נ-ו... תגידו...מי בריא
ואיפה לעזאזל החובשת שלנו
אדם חזר לצבא....עכשיו צריך לחכות עוד שבועיים...דיכאון...

סיונתו

New member
איריתוש...לא להתיאש../images/Emo70.gif

אל תשכחי את הנ"ה- השילוש הקדוש של המתנדב- הצקות (טלפוניות...) ניג'וסים (בכל דרך שהיא...) הצפות (בדואר ודוא"ל לדוגמא....)

black_magic

New member
השבועיים יעברו במהרה ../images/Emo13.gif

שבועיים זה המון... ככה מתנהלת מערכת היחסים שלכם?
תהי חזקה מותק

סיונתו

New member
אני חזקה כבר הרבה זמן ../images/Emo13.gif

ככה זה שאוהבים מישהו
יום נעים לכולם.... לי יש
(בנתיים...ובשעה טובה באמת
)

למעלה