היי לכולם

שמופית

New member
היי לכולם ../images/Emo70.gif

סוף סוף, אחרי כמה ימים נוראים שבהם לא הצלחתי להיכנס לפורום, אני חוזרת. מזל שתמיר הגיע מחופשה מהמילואים והראה לי שלא חייבים להיכנס דרך MSN ואפשר גם דרך תפוז. MSN פשוט ברוגז איתי וזורק אותי החוצה בכל פעם שאני רוצה להגיד משהו
בכל מקרה, אני שוב כאן ורוצה קודם כל להגיד תודה רבה לרק אייל על התשובה המפורטת לגבי צילום וידאו דיגיטאלי - עזרת לי מאוד. ותודה גם לטושטוש על חידוד הפינות
וחוץ מזה המצב קצת עגום - פיטרו אותי שילשום, כך שהצטרפתי לסטטיסטיקות על מפוטרי ההיי-טק. (ואם מישהו צריך אתר באינטרנט... אני פנויה
) אז זהו לבינתיים. שיהיה לכולנו יום נהדר. התגעגעתי אליכם

היי שמופית ../images/Emo24.gif

מה שלומך? אני בהלם שפיטרו אותך, המצב במדינה הולך ומחמיר.... מה קורה עם ההכנות לחתונה?

שמופית

New member
היי רויטל

האמת שצפיתי את זה, כך שלא הייתי כל כך בהלם... ההכנות מתקדמות במרץ. אתמול הייתי עם אמא של תמיר במדידות השמלה שלה. היא תופרת אצל בחורה מדהימה מבית חרות בשם תמי ראובני. הייתי אצלה אתמול פעם ראשונה והייתי בהלם. היא תופרת גם לכלות ויש לה רעיונות פשוט מדהימים והיא כזאת מקסימה. אחר כך נסענו ליפו ולקחתי את הנעליים שלי ממשה מנעלי אלינור. עשיתי מגף לבן ויצא פשוט מהמם, שהזמנתי עוד אחד כזה בשחור... וגם אמא של תמיר הזמינה אצלו נעלים לחתונה. והיינו אתמול בטירה לשלם למעצבים מקדמה, וסגרנו על מפות (שמנת-מט) ומפיות (שמנת מט עם קשירה בבד סגול-לילה). וגם הערנו על מצב השירותים (ששוב היו מלוכלכים), אז הם רשמו לנו בכרטיס הממוחשב - להקפיד על נקיון השירותים. כנראה שיש אנשים שזה ממש לא מפריע להם... אנחנו מתכוננים להכניס זר פרחים קטן לשירותים, וקופסת טישו, רק כדי לשדרג אותם טיפה. היום אנחנו הולכים לראות עוד מעגל מתופפים (ראינו כבר אחד). זהו. איזה כיף שתמיר יצא לאפטר קצרצר...

אינצה

New member
הי שמופית

קודם כל, גם אני כמו כולם מקווה שלא תישארי יותר מדי זמן בבית (אלא אם כן את רוצה
) חוץ מזה, גם לנו היתה בעיה כזאת שהשירותים היו קצת מלוכלים הפתרון שלנו היה שאבא שלי בא למנקה השירותים לפני תחילת הערב, נתן לו 50 שקלים וביקש ממנו להיכנס כל רבע שעה לשירותים לנקות ושאם נהיה מרוצים, הוא יקבל תוספת בסוף הערב. הסידור הזה יה מעולה - השירותים היו מבריקים כל הערב! עוד דבר שגילינו כשדיברנו עם הבחור, היה שהוא פשוט מתבייש להיכנס לנקות את השירותים של הבנות, אז הסברנו לו שמותר לו לסגור אותם לכמה דקות לצורך נקיון וכנראה שגם זה עזר

אתי@

New member
טוב לראות אותך כאן שוב../images/Emo24.gif

הצטערתי לשמוע שהצטרפת לסטטיסטיקה - המצב באמת על הפנים היום. רונן התפטר שלשום מהעבודה (קשה להאמין - אבל התפטר מיוזמתו!!!) וגם הוא הצטרף למעגל המובטלים, אבל אני מקווה שלא לזמן רב...
שיהיה לך המון בהצלחה
אני מחזיקה לך אצבעות אתי@

dorlim

New member
טוב לראות אותך ../images/Emo22.gif

מחזיקים לך אצבעות במציאת עבודה טובה ומהר לבנתיים תסתכלי על חצי הכוס המלאה - יש יותר זמן לסידורים

lital_f

New member
Welcome to the club

הצטרפת לרבים וטובים. נסי לנצל את הזמן ביעילות. גם אותי ואת חבר שלי פיטרו בהפרש של חודש בדיוק. אז עכשיו שנינו בבית ויש לנו המון זמן איכות ביחד. מזל שיש ADSL. בהצלחה במציאת עבודה!

הילית*

New member
הי שמופית, מה שלומך?

רק שתדעי שאת יכולה לרשום לך באיזשהוא מקום את הקישור לפורום (תעתיקי מה- ADRESS למעלה) וכך את יכולה להיכנס לפורום מיידית, בלי לעבור דרך הפורטל או דרך רשימת הפורומים של תפוז... נסי ותהני... חוץ מזה מאוד מאוד מקווה שתמצאי מהר עבודה אבל כמו שאמרתי לך בצ´ט תנסי לחשוב גם כל כיוונים אחרים משום שתחום בניית האתרים הוא תחום מאוד בעייתי כיום. אפילו תחשבי שבתחום של עיצוב גרפי וכד´ בינתיים קבלי
ענקי ומציעה לך להתחיל לחפש רק אחרי החתונה. תהני לך בתקופה הזאת. החודש האחרון הוא מאוד לחוץ ואם לא עובדים אז הרבה הרבה יותר קל בהצלחה !!!!

שמופית

New member
היי הילית,

כן, אני מודעת לבעייתיות של התחום שלי בזמנים אלו, ואני דווקא בעד שינוי מקצועי. נראה מה יהיה ללשכת התעסוקה להציע לי מבחינת קורסים. ובינתיים אני באמת מתרכזת בארגון החתונה. יהיה בסדר. אני אופטימית.

*שיר

New member
היי שמופית, קבלי ../images/Emo24.gif גדול

אני משתתפת בצערך על הפיטורים. אבל כמו שכבר אמרו פה כדאי לנצל את התקופה הקשה הזאת לדברים מועילים. אפשר להחליט שזה הזמן ללמוד דברים חדשים
. שיהיה בהצלחה

למעלה