היי לכולם

zambush

New member
היי לכולם ../images/Emo73.gif

טוב אני חדש פה, להציג את עצמי? שמי שלומי, אני בן 19, וגולש בסנו-בורד להנאתי החופשית בחו"ל. לפני כמה ימים חזרתי מחופשה בזיפלד (seefeld) באוסטריה, ועכשיו גם גיליתי את הפורום הזה, מקווה שיהיה טוב
אז מה נסגר עם החרמון? מתי כדאי לנסוע לשם? ואם מישהו יתן לי פרטים על תחבורה ולינה באיזור זה מאוד יעזור לי.

MINDGAME

New member
שלומי שלומי

איך היה? אני הייתי בזיפלד שנה שעברה והיה שווה... באיזה מלון היית? אני כנראה טס השנה לשם בפורים... (ד"א אני עושה סקי) ברוך הבא

zambush

New member
תודה רבה ../images/Emo73.gif

הייתי במלון בכפר ליד זיפלד בשם "אלפן-קניג" (פירוש מילולי: מלך האלפים), שבעבר שימש כ"קלאב רובינזון" אך לא מזמן התחלפה ההנהלה. המלון עצמו מפואר מאוד (ובהתאם לכך גם המחיר). מה שהפריע היה חוסר האנשים במלון, שגרם לכך שהמלון לא פתח קבוצות לסקי, אך הסתבר שזה היה לטובה כי המדריכים בזיפלד טובים יותר ויקרים פחות. גם בעיירה עצמה לא היו הרבה אנשים מה שגרם לי להיות בקבוצת לימוד פרטית במחיר של קבוצה - שזה רבע מחיר. אמנם השיפור בגלישה הוא עצום אך הייתה חסרה החוויה הקבוצתית שאחיי נהנו ממנה. אני חשבתי שהיה שם ממש קר - מינוס 11 מעלות - אך כפי שאני נדהם לגלות, אנשים פה גילו עמידות בטמפרטורות נמוכות אף יותר. אז בכלליות היה ממש כיף ושווה ביותר.

Loppy

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אז בתור אחד שניסה את שניהם, מה באמת עדיף - ללמוד בפרטי או בקבוצה?

Welcome Bro.... ../images/Emo113.gif../images/Emo59.gif

ברוך הבא! מקווה שנהנת ומקווה שיצא לך עוד הרבה לעשות סנובורד השנה...

zambush

New member
תודה תודה לשניכם ../images/Emo24.gif../images/Emo73.gif

זה תלוי מאוד מה אתה רוצה. אם מה שחשוב לך זה להתקדם בגלישה כמה שיותר מהר ושיעורים מתישים לא מתריעים אותך - שיעור פרטי הוא בשבילך. אם החוויה היא החשובה לך, עדיך שיעור בקבוצה עם עוד מלא אנשים אחרים, צחוקים והוואי שאין בשום מקום אחר. באשר אליי, השיעור הפרטי לא הזיק, בעיקר כיוון שבפעם האחרונה שעשיתי סנו-בורד שברתי את היד אחרי 3 ימים והפסדתי המון ניסיון, אז השיעור הפרטי עזר לי להדביק את מה שאיבדתי. בכלליות אני מעדיף גלישה בקבוצה. הפגישה עם אנשים חדשים, התמיכה ההדדית ובעצם כל מה שעושה את הקבוצה לאחד מהמפגשים הטובים ביותר שיש עם אנשים - אנשים שבאים מכל העולם עבור אותה מטרה שגם אני באתי בשבילה, שילוב החוויה הקבוצתית והגלישה.

noseman

New member
קבוצה, בלי להתבלבל.

אם כבר עם אנשים, אז עם קבוצה. הכי כיף לבד... :)))

למעלה