היי לכולם

mikmik000

New member
היי לכולם ../images/Emo9.gif

טוב.. אז קודם כל אני חייבת להגיד שאין ספק שhow i met your mother [לא יודעת למה, אבל לא מסתדר לי השם בעברית..] היא אחת הסדרות הטובות של 2006. בתחילת עונת שידורי החורף בארה"ב "השגתי" בערך 20 פיילוטים של סדרות, והאו איי מאט יור מאד'אר הייתה בין השלוש המובילים שלי. אני חייבת להודות, שבהתחלה הייתי קצת סקפטית, לא חשבתי שאחרי סיטקומים מעולים כמו "חברים", אני אצליח למצוא עוד סיטקום שאתלהב מצפייה בו, אבל מצאתי. אין ספק, שביחס לכל הסיטקומים שקיימים היום, שרובם די רדודים וממחזרים בדיחות, איך פגשתי את אמא, הוא אחד האיכותיים והבאמת מצחיקים ביותר. אז עכשיו, אחרי ההקדמה הקצת ארוכה הזו..
אני מיכל, בת 15 מאשדוד, ואני יותר משמחה להצטרף לפורום. אני כבר בפרק 17 של הסדרה, ואני מקווה שהיא רק תמשיך ותתפוס תאוצה מבחינת הרייטינג גם בארה"ב וגם בארץ, כי היא באמת סדרה מעולה. סליחה על המגילה וההודעה החדשה..
מיכל.

Charmed Gal

New member
ברוכה הבאה.../images/Emo24.gif

למה אנשים כל היום מתנצלים על זה שהם כותבים או כותבים "הרבה"? זה אחלה, אני אוהב את זה, שתקו כבר - או יותר נכון, להפך, דברו כבר. או כתבו כבר. טוב, אני זה שצריך להפסיק עכשיו.
בכל מקרה, אני לגמרי מסכים איתך. הסידרה ממש משעשעת ומקורית, היא גם שונה מרוב הקומדיות שיש היום שהן בעיקר משפחתיות כאלו, פה עוד אין ילדים וישיבה בבית כל היום, אלא הרוב קורה בחוץ ויש אקשן.
שמחים שאת פה וחסר לך שלא תכתבי הרבה עם כזו אהבה לסידרה!
אה, וגם אני צפיתי בפרק 17 אתמול. ^__^

Lufu

New member
אני ממש מסכים....

סדרה ממש טובה, די מזכירה את חברים (שהיא הסדרה הכי טובה אי פעם) נחמד שיש פורום...

למעלה