היי לכולם

Just TalTi

New member
היי לכולם ../images/Emo98.gif

שלום לכולם, אני חדשה פה :) קוראים לי טלי, בת 17, מרחובות. אני שומעת את 30STM מעל שנה, ואני ממש אוהבת אותם. מקווה שאני אתמיד פה

היי, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני שני, בת 17 וחצי מאורנית. ו..ו... אוקיי.. א'.. אם יש לך מייספייס מייד צרפי אותנו myspace.com/30stm_israel ב' תצביעי להם במצעד בגלגל"צ www.glgltz.co.il ג'.. חיתמי על העצומה של באינטרנט www.petitiononline.com/30stmIsr ואני מקווה שתבואי למפגש/יום קידום שלנו..

Just TalTi

New member
תודה לכולם =]

אז אני אענה לך קצת א. צורפתם מיידית :) ב. אצביע ג. חתמתי כבר.. ואני גם חייבת להוסיף - אני אעשה הכל כדי לראות עוד הופעה שלהם הייתי בהופעה שלהם וזאת הייתה ההופעה הכי טובה בחיים שלי, הם היו מעולים בלייב, וגם ג'ארד כל הזמן שיתף את הקהל והיה היפראקטיבי. זה היה הדבר הכי טוב שקרה לי!

או ואני גם טסה לעוד 5 הופעות שלהם בפברואר

יחד עם סתיו ומורן. היית בהופעה בבריקסטון בספטמבר? אם כן זה הורס את תאוריית "אני היחידה מישראל!" ואם כן, פגשת אותם בסוף בחתימות? כי אם לא אז לפחות אני "היחידה מישראל שהייתה בהופעה וחתמו לה"

Just TalTi

New member
התאורייה שלך עדיין שלמה ../images/Emo3.gif

הייתי באוגוסט שעבר, בפסטיבל Lollapalooza2006 בשיקגו. והאמת שבקושייי היו אנשים בהופעה שלהם אני אישית הכרתי רק שיר אחד שלהם אז, וחבל! אבל מההופעה התחלתי לשמוע המון =] ואף אחד לא חתם לי :( ספרי עוד חוויות.. חח

Keren W

New member
הי../images/Emo140.gif

אני קרן מגדרה עווד מעט 16:) השתלבות נעימה...

its only ma

New member
ברכוההה הבאה../images/Emo24.gif

שלום לך אני עדי בת 14 מהמרכז שיהיה לך שמן איכות וקישקושים אחרים

למעלה