היי לכולם:p

Black Fiary

New member
היי לכולם:p

כמה שאלות בפי- 1.יש לי שוונצים מעצבים כאלה בפוני ובצידי הראש ולא משנה מה אני עושה הם חוזרים אחרי 10 דקות:/ יש רעיונות איך לאזעזל להחליק את זה?רק בלי פן כי זה רוצח לי ת'שיער:| 2.יש לי שיער דיי ארוך-עד התחת ובאלי לעשות איתו משו, חשבתי לעשות מדורג דיי קצר(עד הכתפיים בערך)ולצבוע את המתחת של השיער בסגול\אדום(יענו את המאחוריי השיער)יש רעיונו אחרים? 3.שמעתי על מוס כזה שעושה גוון אדום, אני לא רוצה אדום חזק או סגול חזק אלא רק גוון כזה יפה..איפה אפשר להשיג את המוס, באיזה צבעים יש אותו, כמה הוא עולה, ואם הוא מזיק לשיער?כן כן הרבה שאלות אבל זה חשוב לי... אני מצרפת תמונה של השיער שלי

שיער יהפהפה..עונה לך

1.את יכולה ללכת למספרה ולבקש שיסדרו לך את זה.....יש אפשרות גם להשתמש במוס 2.יש לך פנים לא עגולות מדיי ככה שאני ממליצה על דירוג השיער ופוני לצד...משו פשוט מאוד אבל מתאים למבנה הפנים שלך...אני ממליצה שתתרחקי מצבעים לשיער 3.יש לי את המוס הזה....יש אותו בכמה גוונים....את יכולה לקבל לך אדום בלונדיני חום...על הבקבוק רשום את הצבע שהמוס נהפך ואפילו יש לך ריבוע עם הצבע שהוא צובע....אם כבר נכנסנו לזה אז המוס לבקבוק גדול יחסית עולה 57 ובקבוק קטן פחות...בדיוטיפרי השגתי אותו ב-5 שקל...הוא מעולה...תגשי למשביר לצרחן ותבקשי מוס צבע לשיער....אני הלכתי לשם ולמזלי היה אחרון אדום ונשאר גם חום אחד...אני מודעת שיש כמה גוונים ולא רק אדום וחום....אני ממליצה מאוד....אם את צובעת עם המוס הגדול יחסית את כל השיער שלך הוא מחזיק בסביבות ה-10 שימושים...זה קצף כזה..מומלץ להשתמש בכפפות כשאת צובעת את השיער עד ששיערך מתייבש מהמוס...זה עניין של 5 דקות....וגם מומלץ לשים מגבת על הכתפיים

כמה זמן המוס הזה נשאר על השיער?

והוא לא הורס את השיער אחרי שהוא יורד? מייבש אותו?

עונה=]

לי יש את האדום....זה צבע מדהים ומומלץ...רצוי שלא יגע בעור ומומלץ לעשות עם המוס רק קצוות שיער וכאלו...פסים ..לא כל השיער.... להרוס זה לא הורס כמו צבע רגיל...לא חושבת שזה כמעט הורס..שמעי..אם תשתמשי בזה קבוע כל יום אז סביר להניח שתראי אחרי לא מעט שימושים שזה אולי הרס קצת..אבל צבעי שיער הורסים יותר...מה שהורס במוס זה הצבע שהוסיפו ולא המוס עצמו. זה יורד אחרי 1-2 מקלחות....כמובן שבמקלחת שימי לב שזה לא משפריץ על הקירות והכל כי כשזה יתייבש יהיה כתם....במקלחת זה הכי מגניב..את מתקלחת וחופפת ולא רק הקצף על הראש אדום..אלא כל האמבטיה והמים שזורמים
זה חזק...

Black Fiary

New member
אוי תודה על התשובה המפורטת:]

יש מצב שיש מוס סגול?:O רגע, עם הבנתי נכון, זה יורד אחרי 2 חפיפות בערך?:/ אני לא רוצה לחדש כל שבוע בערך:( אני מצרפת תמוה שיותר רואים ת'פנים(בתמונה הקודמת לא הכי ראו ת'פנים, רק ת'שיער) אה ועוד שאלה קטנה- איך אני אמורה לדעת עם הקצוות שלי שרופים?

nickey

New member
מרגישים את הקצוות... ../images/Emo13.gif

אם יש להם תחושה לא נעימה ושונה מאוד משאר השיער, הקצוות שרופים. ואם תלכי למספרה, תגידי לספר/ית שאת באה רק בשביל קצוות ולא יותר מזה, ושלא יפגעו הרבה באורך אם זה מה שחשוב לך.

ip1230

New member
תיקון קטן

איך לזהות קצוות שרופים תעמדי בשמש ותסתכלי על השיער (אם מראה ) אם הקצוות לא באותו צבע של השורש אז זה אומר שזה שרוף! ואם את רואה שהקצוות שלי לא ישרים אלא הולכים בסוף בכמעין זיגזג אז יש לך קצוות מפוצלים ובשני המקרים הפתרון הוא להסתפר "קצוות" בברכה אורי~חנגאדי מעצב שיער בחתימה יש את האתר שלי את מוזמנת

Black Fiary

New member
אוקי תודה:]

אני לא רוצה לגזור רק את הקצוות..:) אני בכלל רוצה לעשות מדורג דיי קצר(עד הכתפיים בערך אולי כמה ס"מ מתחת). ועכשיו שבכלל גיליתי שיש לי קצוות מפוצלים ושרופים זה עושה לי חשק גדול יותר להסתפר:] יש לך אולי מושג איפה אני מוצאת תמונות של תספורות אימו כאלה?(יענו פוני לצד ומדורג כזה מאחורה וכל התוספותXD)

nickey

New member
חיפוש קליל בגוגל:

http://www.beauty-and-the-bath.com/image-files/emo-bangs-fringes-6.jpg http://myspace-784.vo.llnwd.net/00466/48/73/466753784_l.jpg http://gothamist.com/attachments/garth/2006_03_04_myspacehair.jpg פשוט תכתבי בגוגל תמונות emo hair ותמצאי המון דוגמאות. אבל זה שיער שחייב להיות חלק כל הזמן ואם אין לך מחליק או פן או שיער חלק קש, אז את בבעיה
מצד שני, אם יש לך מחליק וסבלנות וכמובן זמן בבוקר, לכי על זה

Black Fiary

New member
דווקא השיער שלי חלק:]

ואני מתגאה בזה שבכל החיים שלי עשיתי פן פעם אחת או גג שתיים:) קש לא אבל חלק יחסי כה.. תודה רבה על האתרים:p

עונה...

זה בכוונה מוס חד פעמי...תלוי בסוג השיער שלך וברמת החפיפה..הוא יכול לרדת אחרי חפיפה אחת אפילו.... קצוות שרופים הם בדרך כלל מפוצלים..כלומר שמשערה אחת יש פיצול של 2 שיערות כאילו....השערה מתפצלת ל-2 בקצה.. ומוס סגור אני בספק..אני יודעת על הצבעים הרגילים...סגול אני לא מאמינה...

Black Fiary

New member
ווי:/

חשבתי המוס הזה נשאר כמו צבע לכמה שבועות לדעתך שווה לקנות כזהולחש כל פעם?

עונה=]

זה תלוי..מוס כזה זה לא זול אני חושבת....זה בקבוק כמו של דאודורנט גדול של fa(אם את מכירה) לשיער ארוך הוא יחזיק לא הרבה שימושים...בניגוד לשיער עד הכתפיים שזה יחזיק משו כמו 10-15 ולשיער קצר 20-25 שימושים.... הוא נשאר עד 1-2 חפיפות.... לדעתי לא שווה כל יום לעשות,זה לא זול לעשות כל יום קבוע....מדיי פעם זה אחלה

Black Fiary

New member
אה לא זה לא השם משתמש שלי:]

זה של בת דודה שלי ופשוט מהמחשב שלי לא נון לי לפתוח ניק משלי אז אנחנו כותבות מאותו אחד:)

למעלה